Dagen D

Jag vaknade flera gånger i natt och medan det var mörkt tog jag tydligen av mig masken, kan vara för att jag inte ville ha märken kvar när vi ska till stan och ha oss jag och Ewa, jag vaknade 8.15 och känner mig fortfarande som en urvriden disktrasa, hoppas det går över innan vi ska iväg på fest ikväll.

Japp det är ju idag som flatan ska rocka röv till bögen på scenen vet ni. Och det är ju ännu roligare när man äntligen har en mobilkamera som det blir bra kort med, om man bara kunde stänga av ljudet så hade det varit ännu bättre faktiskt men får hoppas att han spelar så högt att ingen märker det.

Jag blev lite chockad imorse faktiskt. När jag drog upp persiennerna var det inte bara strålande sol utan jag trodde det var jättevarmt ute, ingen is på bilarna, ingen frost i gräset men det var nollgradigt! Ska det inte vara is på bilarna då? Det är i alla fall inte snö och tacka gud för det för vi ska gå till festen, det är inte så långt men det kunde det ha blivit om det var snö och is och till festen skulle vi komma med varsitt brutet ben, två fingrar stukade och hela ansiktet fullt med blåmärken. Det blir nog en bra dag trots att jag är trött. Det är ju fredag gott folk!




Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas du får en underbar afton!

2010-11-05 @ 11:21:20
URL: http://www.linda.mustica.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback