Ja herregud

Inatt har jag ju haft snarkmasken då, när jag hade släckt lampan så tog jag kort på detta med min mobil som har en kamera med blixt som jag tycker är riktigt bra. Sen att objektet inte ser riktig klok ut är en annan femma.

Masken verkar sitta helt jävla fel men det gör det ännu roligare.

Det gick bra att ha den, jag somnade efter 10 minuter men vaknade 4 timmar senare av att det killade i näsan så jag höll på att bli tokig, masken är tät så jag kunde inte stoppa in ett finger och stilla det där och är man supertrött är det inte det första man tänker på utan jag slet av mig den och fortsatte att sova, ja i 1.5 timme iallafall.

Inatt när jag gick och la mig så pep mobilens batteri att det snart var slut så när det började pipa som fan på morgonen trodde jag det var det, jag somnade om några minuter till nästa pip pip pip på volym jättehögt, jag vaknade och skulle hämta laddaren då jag såg att jag hade fått 3 sms och under nån sekund innan jag läste det hann jag tänka massor tills jag läste: "Hej! Snart kommer dina inställningar som gör att du kan surfa och MMS:a med din mobil. Följ instruktionerna för att spara. Starta sedan om mobilen." Nästa sms löd: "Om du behöver få inställningar till dig igen skicka JA till 123." Och sen hade det kommit ett till som jag inte orkar skriva.

Alltså måste dom skicka ut dom där så jävla tidigt? Har man köpt en ny mobil kanske man inte ens har lärt sig hur man ändrar smssignalerna och så är det faktiskt i mitt fall, jag HITTAR inte ens vart jag ändrar. Men däremot hittade jag två kul spel, Tiger Woods golfspel och något som liknade Zumba, det var kul.

Här är ännu ett kort som jag tog på nära håll, ni måste fan tycka att jag är född igår då alla era kort har vart superbra i flera år men jag har inte haft en sån bra kamera förut så ha tålamod med mig, nästa vecka blir det inte alls så många kort.

Bra skärpa!



Kommentarer
Postat av: Jess

Men ska du sova med dendär saken, jag hade fått panik...



morron

2010-11-02 @ 08:25:50
URL: http://finest.se/Jess666
Postat av: Plutten

Kronan White....muuuumma;)

2010-11-02 @ 19:04:54
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Doris

Grattis till din nya mobil, jättefina bilder ju !

Kram

2010-11-03 @ 03:40:49
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback