Klåda på ICA

Jag gick och skulle skicka sex olika paket till folk som har vunnit saker på Tradera, det var folk överallt, folk verkar ha tagit ledigt idag enbart för att irritera mig eller nåt. Jag fick frimärke och tjejen i förbutiken hade skrivit summan så jag fick snällt sätta på frimärken själv för det var överbefolkat i köerna. När jag hade lämnat in alla paket gick jag in för att handla lite, folk överallt och det kliade satan mellan benen, nej inte mellan benen som i kvinnligt könsorgan utan mellan låren mer, jag är inte bara fet, jag är kobent också, låren slår i varann och när det blir varmt (läs svettig)  så börjar det klia och ju mer jag gick desto mer kliade det.

Jag förbannade allt folk som var precis överallt, jag som ville ställa mig bakom en hylla, dra ner brallorna och klia jävlar men nej då jag fick lugnt vänta, helst skulle jag gå och ta ett rivjärn för att riva sönder mig men nehe det gick inte för sig.

På vägen hem gick jag in till min hyresvärd och skulle sätta upp min dotter i kö igen och satt där och tjöta i en halvtimme och ditten och datten, när jag gick ut därifrån hade det slutat att klia, tack och lov!

Nu ska jag inte sätta min fot på ICA på hela helgen...tror jag.



Kommentarer
Postat av: BajsMalins Oseriösa

Usch! Köp antiklisalva! :P



Sv: Kan berätta det på msn sedan :)

2010-11-26 @ 14:19:17
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback