Låter som tredje världskriget

Oj vad jag har pillat på mitt tangentbord. Jag har topsat tangenterna som blivit klibbiga, jag bröt av en tops och försökte pilla under tangenterna, det var ju lättare sagt än gjort. Dom är fortfarande lika klibbiga och tror inte dom går att rädda. Jag fick ta mitt gamla tangentbord som inte är trådlöst utan den har usbsladd.

Jag minns nu varför jag bytte för 3 år sen. När man skriver på det här låter det som om tredje världskriget har börjat. Som kulspruta ungefär, ja okej skulle det bli ett tredje världskrig tror jag inte en sketen kulspruta skulle komma på tal men i alla fall, tangenbordet kan man inte jobba diskret med, det är nästan så man får stänga sovrumsdörren så inte grannarna ringer på och undrar om jag inte kan skriva lite saktare och lite tystare. Inte lätt inte. Jag ska buda på ett trådlöst och tystare på Tradera när jag får pengar, just nu måste jag ha varenda krona.

Katterna ligger med tassarna över öronen i sängen bakom mig, snart går dom nog ut och smäller igen dörren efter sig. Om jag skulle ta och smattra lite fortare och lite högre kanske? Ja så får det bli.

Snart är söndagen över och måndagen tar vid, vilken gång i ordningen det nu är.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback