Men för helvete svara då!

God morgon. Näe jag vaknade inte nu, jag vaknade 8.17 men hade inget att skriva om då, kanske jag inte har nu heller men ändå.

Jag spelade nyss Fia med knuff på King.com. Ni som inte vet vad det är så är det ett ställe där det finns massa spel. Just Fia med knuff spelar man 2-4 stycken mot folk från alla möjliga håll från vårt runda klot. Jag blir förvånad varje gång då folk från andra länder tror att alla kan prata just deras språk. Man kan chatta med varandra helt öppet.

Nyss var det en människa som jag efteråt efter att ha kollat upp vad hon skrev frågade vart vi bodde fast på hennes språk då. Ingen svarade för vi hade ingen aning om vad hon frågade. Samma fråga igen, likadant igen från oss andra, alltså inte en stavelse. Sen satte hon på capsen med samma mening, vi andra bara ?, då först frågade hon på engelska varför vi inte svarade. Jag skrev tillbaka att det inte var så lätt då vi inte kunde hennes språk.

Hon frågade samma sak på engelska och bara för att hon var så otrevlig svarade jag att jag var en förrymd psykpatient från Grekland och att jag gömde mig just nu i Italien. Ingen skrev någon efter det, fattar inte varför riktigt, det som är så fint i Italien.








Kommentarer
Postat av: Linda2

Sune, du borde få betalt för din blogg !

Du lägger ner massor med jobb med texter

och bilder.Och det är ju många som läser.

Så jag skulle jättegärna betala för att

få läsa din blogg så att du får in lite

till penningpungen ! Nu är det jag som niger

och får i förbifarten ett ryggskott igen

men det är det för bövlinge värt !

2010-11-21 @ 10:49:03
Postat av: Sune...the girl

Sv till Linda2: Nej nej, jag har en väldigt liten blogg så här är det ingen som betalar. Jag har Blogvertiser som förser mig med en liten summa om det är företag på nätet som vill att jag skriver nåt inlägg om dom, det är allt :) Men tack goa du för att du gillar den i alla fall :D Kram

2010-11-21 @ 10:53:19
Postat av: mammatezzan

haha, jag undrar om dom ville ha mer med dig att göra sen, du förrymda fånge =)

2010-11-21 @ 14:44:25
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback