Natten som var

Ja herregud vilken natt. Jag har vaknat 511 gånger fram och tillbaka, det pyste ut luft från masken, ibland fick jag det i ögonen och ibland kittlade det min hals, jag vaknade också av att jag hade halsbränna men jag var för trött för att rätta till alla dom här problemen, efter 5 timmar vaknade jag också av att jag var sjukt pinknödig och då var klockan 7.35, det var lika bra att gå upp helt enkelt. Jag har märken av masken över hela ansiktet, jag tog kort på det men jag ser jävligare ut än vanligt så det får vara, jag satte la masken lite fel eller nåt vad vet jag.

Det här med Skandalboken som har stått i tidningen nu i några dagar, vad tror ni? Nu såg jag på ett klipp att folk ställde upp, såna som kan styrka uppgifterna som författarna hävdar är sant. Jag är lite kluven här måste jag säga. Visst kungen är kungen och ska vara ett föredöme men samtidigt är han en vanlig man, en mänsklig sådan men sen går jag tillbaka i tänkandet att han är en monark och inte ska hålla på och hålla på liksom. Jag vet inte, kommer jag läsa boken så får jag ta det med en klackspark då jag inte vet om det är sant eller inte. Kanske ska köpa den som ljudbok? Kanske somnar på 2 röda för att den är så tråkig vem vet.

Det är torsdag idag och jag ska tvätta, alltid lika kul eller nåt (not). Hoppas bara märkena försvinner från fejset annars är jag lite rädd att mina grannar ska tro att jag haft lite rajraj med ovanliga kinkysaker för mig och det vill man väl inte? Fast vad vet jag vad Greta 82 eller Signe 79 vet om såna grejer, det är i den åldern mina grannar är i nämligen, ja okej, många av dom i alla fall.





Kommentarer
Postat av: Linda

Tycker att det känns lite som jag skiter i vilket när det gäller dessa påstådda skandaler. Synd att folk vill tjäna pengar på att hänga ut andra tycker jag. Om det som står är sant eller icke vet jag inte ett dugg om.



Men man får inte glömma som du säger: Det är en vanlig man vi pratar om. Han har gjort sina misstag som vi alla vet. Kung visst men fortfarande en vanlig man!

2010-11-04 @ 12:01:58
URL: http://www.linda.mustica.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback