Nu vet jag hur mitt mobilalarm låter

Jag hade lite svårt att somna inatt, masken gjorde mig inte sömnig, tvärtom faktiskt, jag låg där och rullade tummarna, jag tog av mig masken och somnade på 2 röda efter det. Jag har ju tidigare skrivit om att jag alltid vaknar innan alarmet går igång på mobilen och eftersom jag har en ny så vet jag inte hur den låter när jag sover. NU vet jag! 8.30 vaknade jag precis som jag skulle, jag inte bara vaknade, jag flög upp ur sängen. Den här mobilen har så mycket bättre ljud än min förra så jag trodde fan att jag hade en hel orkester i sängen, riktigt kände hur cymbalerna från trumsetet kröp in i örat på mig. Ja jag vaknade ju fort i alla fall det är ju huvudsaken.

Idag ska jag till snyggBirgitta på SIUS och prata lite, får se vad vi kommer fram till den här gången. Praktik snart kanske? Hoppas på det.

När jag tittade ut idag när jag drog upp persiennerna så var det 3 minusgrader men inte på en enda bil var det is och heller inte frost i gräset, fattar nada faktiskt. Skitsamma nu ska jag göra mig i ordning och cykla till  AF.

Hoppas ni får en underbar torsdag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback