Olga Isabelle har gett bortskämd snorunge ett ansikte

Ja jag vet inte varför jag tittade på ännu ett avsnitt av "Ung och bortskämd" egentligen men nu gjorde jag det i alla fall och återigen blev jag irriterad på Olga Isabelle som vägrade göra det mesta i dagens avsnitt. "Jag kunde inte sänka mig till den nivån" sa hon när hon inte ville städa en hotelltoalett. Vem tror hon städar efter henne där hon är då? Och att hon inte hade smutsat ner någonting var anledningen till att hon inte städade eller diskade. Men det värsta var väl ändå när hennes mamma skulle säga motiveringen till varför hon åkte ut: "Du är tydligen bortskämd, latast och de tycker att du är lite nonchalant, säger hon i programmet." Hon höll alltså inte med, vem fan var det som ville att Olga Isabelle skulle vara med i programmet och få lära sig nåt? Och hon tyckte att det skulle bli skönt att få hem henne. Men skyll dig själv då för fan säger jag bara.

Det värsta är ju att detta är ju inte dom enda ungdomarna i Sverige som är så här. Hur ska dom kunna lära sina egna barn saker och ting om dom själva inget kan? Synd om det kommer bli såna barn i framtiden. Tyvärr så har jag redan sett unga bloggare skriva om att dom tycker alla dessa ungdomar är coola och vem vet hur dom i fortsättningen kommer uppträda mot sina föräldrar. Stackare!




Kommentarer
Postat av: Bajsmalins Oseriösa

Jag blir förvånad! Förvånad över att du kollar på det progremmet :P Jag har aldrig sett det dock, antar att jag inte missat något :P



sv: Vadå? Vad är det för fel på trisslotter? HAR VI NÅGOT OTALT ELLER?!?!?

2010-11-16 @ 00:01:48
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Bajsmalins Oseriösa

Haha nej tydligen inte :P Jag FISKAR! Hahahaha.. Haha.. Ha. Okej, dåligt skämt av mig. 1-0 till dig

2010-11-16 @ 00:31:50
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha olga isabelle har sett det här inlägget och länkade till daniel paris som också var med i programmet xd

2010-11-16 @ 09:42:14
Postat av: Sune...the girl

Sv till anonym: Trevligt. Daniel gillar jag ju :)

2010-11-16 @ 09:49:07
Postat av: Olga

Why so bad? Avundsjuka, avundsjuka

2010-11-16 @ 11:53:33
Postat av: Sune...the girl

Sv till Olga: Avundsjuka? Vad är det att vara avundsjuk på? Vill människan bli stämplad som en idiot så varsågod. Jag har i hela mitt liv hjälpt till hemma och det är så det ska vara.

2010-11-16 @ 11:55:36
Postat av: nöbollen

Jag förstår inte varför man vill uppfostra sina egna barn till en värld som denna å sen ska de inte ens kunan klara av å torka sej i röven i stort sett..

Varför vill man uppfostra sina barn till att bli oförmögna,oansvarlig,ja helt enkelt till att vara en jätte baby.Hur kan man som förälder känna sej trygg med att veta den dagen jag är borta så står mina barn där handfallna å vet inget å kan inget!?

Alltså,va i 20 års åldern å blir jätte glad för man fått veta hur man städar med en mopp?????NGT är då allvarligt fel,MYCKET FEL!

Jag tycker man själv ser till att göra sina barn handikappade,vilket fan borde gå att anmäla!

2010-11-16 @ 12:02:13
Postat av: nöbollen

OLGA:Jag är oxå väldigt bortskämd MEN trots det så har jag blivit uppfostrad till att bli stark,självständig,tacksam å veta hur man ska sköta så enkla saker som städning i sitt eget hem!De du inte kan göra med två armar elr ens förstå,gör jag med ett lillfinger!så VAD har jag att vara avundsjuk på?elr ngn annan som kan allt de där??

Å dessutom,jag skulle aldrig ha samvete till att låta mina föräldrar ta undnan min skit!jag uppskattar dom för mycket för de å har respekt för dom!

2010-11-16 @ 12:04:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback