Plopp plopp

När jag var tonåring fick alla mina kompisar finnar i fejset, eller mer eller mindre i klassen, det fick inte jag. Jag fick bara ett ostyrigt hår. Jag har inte haft en finne i hela mitt liv, bara nån enstaka som försvinner efter nån dag eller två som har med dom kvinnliga hormonerna att göra eller nåt.

Nu när jag har börjat med snarkmasken igen efter ett halvårs uppehåll har jag däremot fått utslag runt munnen, ja kanske inte precis runt munnen men där masken över mun och näsa suttit. Ser nästan ut som jag legat mellan benen på en tjej i en veckas tid dygnet runt, varför jag tror att det skulle se ut så vet jag inte men jag gissar.

Det kliar som sjutton och blossar det upp mer och blir rödare och jag möter en flata på stan så ger jag mig fan på att hon kommer le och blinka åt mig som i samförstånd liksom. Det får ju bara inte förekomma. Måste ha tag på en kräm och kleta på innan det händer, funkar Idomin som gick ut mars -01 tror ni? Inte? Nähä näe då vet jag inte vad jag ska göra.

By the way så vräker snön fortfarande ner, det är inte okej, inte okej alls faktiskt.



Kommentarer
Postat av: Karin

Var glad!

Det är intte alla i vår ålder som ser ut som tonåringar. ;)

Det ger sig nog om ett tag ska du se.

Det brukar bli en utrensningsprocess i huden när det blir varmt, men efter kanske tre veckor så brukar det vara klart. ( Och då har du renare hy just där. :))

2010-11-10 @ 19:16:54
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Jess

Hhah fan va skön du e :)

2010-11-12 @ 17:17:27
URL: http://finest.se/Jess666

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback