Vart tog veckan vägen?

Herregud i London, det är snart en vecka sen som jag skaka rumpa på krogen med ett antal procent innanför skjortan. Vart fan tog veckan vägen? Det är ju bara måndag och fredagar numera tycker jag. Känner ni samma sak? Ni som jobbar känner ni likadant? Jag undrar snart om dom inte krympt timmarna per dygn för så här fort gick det inte när jag gick i skolan tex, då var det måndag, måndag, måndag, tisdag osv. Även om jag är arbetslös och inte gör speciellt mycket på veckorna så  går det skitfort. Herregud jag kommer snart vara 75 om det ska fortsätta. Då blir det blogginlägg om pensionärsresor, syjuntor och ett jävla klagande på framfallet, på Tradera kommer dom sälja framfallsringar (vet inte om dom har nåt speciellt namn). Då ska jag ha en 10 år yngre flickvän som kan hjälpa mig med det där problemet tror jag bestämt.

I helgen blir det lugnt by the way. En vecka kvar till pengar kommer in igen och jag har nästan inga pengar så då får man ta det lugnt, man är inte så dum att man tar sina sista pengar till att gå ut på krogen no no.

Vad ska ni hitta på i helgen?



Kommentarer
Postat av: Doris

Jag ska jobba, jobba och jobba, härligt !

Har suttit och läst alla bloggar som du hunnit skriva sedan jag tittade in senast, tack för mig, du har gett mig många goda skratt ;-).

Önskar dig en skön helg, kram

2010-11-19 @ 07:25:27
URL: http://farmordoris.wordpress.com
Postat av: Anonym

Tycker precis likadant!

Tiden bara flaschar förbi..Det är nog så som du skriver, något har tagit bort, slängt iväg några timmar på dygnet.



Och ja, det finns ett ord för ringarna,nämlinge prollapsringar, så nu vet du det ( kan vara felstavat.Iddes inte kolla upp det)

2010-11-19 @ 15:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback