Anti anti

Jag har själv varit ny som bloggare och vet hur svårt det kan vara att få besökare MEN jag vet att jag inte gjorde det så genomskinligt, vill man ha besökare till sin blogg så kommentera ALLTID inlägget du skriver kommentaren i, och då är: "Fin blogg du har!, Hej hur mår du?, Trevlig blogg, gå gärna in på min", sånt här är verkligen big NO NO! Det är sånt här som gör att jag sparkar bakut istället. Nu är jag ju rätt snäll som faktiskt går in på dessa bloggar just för att det är så genomskinligt att det är ENBART för att få fler besökare. Skippa såna kommentarer är ni snälla annars lär ni aldrig få besökare. Ta mig på orden nu gott folk, nya bloggare och folk med små bloggar. Kommentera alltså alltid vad som finns i inlägget. För nu tänker jag inte gå in på en enda ny besökares blogg om det bara står så, uppfattat? BRA!

Idag är det "Bonde söker fru", yes, som jag har väntat! Och vad gör Sune kl 20 varje kväll? Förut var det "äter middag", men numera sen motioncykeln kom in i mitt liv och under min röv så är det detta jag sysselsätter mig med vid samma tid. 1 mil ikväll igen såklart!

Jag är ganska känslig av mig, jag bölar till många program och helst ser jag såna program också konstigt nog, "Välkommen hem", "Extreme home makeover" och nu senast "Biggest Looser Sverige", jag har bara sett enda avsnitt av det sistnämnda men det kom nån tår eller 2. Jag behöver inte se hela program för att tårarna ska komma, det räcker med att jag ser slutet eller nåt fast jag aldrig sett det förut. Jösses Sune lipsill!

Vad för program sprutar tårarna på dig?


Kommentarer
Postat av: airaM

Jag blir skitförbannad på sån där jävla spam, det har du säkert sett nån gång. Respektlöst är vad det är.



Jag grinar typ till vartenda Biggest Loser-avsnitt. Extreme Home Makeover har också frambringat en och annan tår, men det tittar jag sällan på nu för tiden. När jag såg "finalen" av Ensam mamma söker för något år sen grinade jag sanslöst mycket, men det är inget program jag följer längre..

2010-10-06 @ 17:56:02
URL: http://metrobloggen.se/somenoppenblogg
Postat av: Karin

Visst blir man irriterad på de där kommentarerna? :D

Jag brukar skriva svar till dem i min egen blogg ( De får ju meddelande om vad jag har skrivit )

Brukar skriva något i stil med att: "Det var ju synd att du inte tittade ett dugg i min blogg innan du kommenterade. Nu är jag inte ett dugg intresserad av att se din blogg heller.

Hade du skrivit något personligt som rör mitt inlägg, så hade jag gärna kommit och hälsat på hos dig också, men nu skiter jag i det."

Jag vet att det är överambitiost att bry sig överhuvudtaget, men de där stackarna verkar ju behöva uppfostras, och man är ju mamma, så... :D

2010-10-06 @ 18:27:56
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Gealach

Jag tar bort sådana kommentarer, tycker som du att man ska visa att man läst något i den blogg man kommenterar. Det är ett av skälen till att jag förhandsgranskar kommentarerna, jag vill inte vara reklampelare för någon som inte ens kan visa lite intresse för det jag skriver.

2010-10-06 @ 18:38:05
URL: http://gealach.wordpress.com
Postat av: Linda

gahh ja du vet min åsikt säkert i denna frågan! Kommentera det som står eller skit i det helt!!



Jag älskar Star Trek och nya V. Spartacus är också en favorit!

2010-10-06 @ 21:04:37
URL: http://linda.mustica.se/
Postat av: Doris

Grät också över Extreme Makeove Home Edition häromdagen, var om ett ungt par med 4 barn med en ovanlig blodsjukdom ( No cure ) ...

2010-10-07 @ 03:33:18
URL: http://farmordoris.wordpress.com
Postat av: Hillevi

Jag lipar åt ALLT! Dö-lipig av mig, bli bara värre med åren också.

Haha, jag brukar roa mig med att svar de där fiske-kommentarerna i min egen, men går aldrig in, jag blir så obstinat. Fast jag får ju inte så ofta så klart.

Sv. Tycker namnet är så otympligt, har hittat ett kort, som jag tror är lättare att minnas. Och ska jag flytta ska det ju vara nu och inte om ett år, tänkte jag.

2010-10-07 @ 12:22:47
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback