Dagen då jag säkert kunnat sova än

Jag somnade 2.30 inatt, har farit fram och tillbaka många gånger inatt och varje gång vaknade jag men somnade efter en sekund igen.

10.30 vaknade jag och undrade under en sekund varför i helvete jag hade satt alarmet på mobilen, ja tills jag upptäckte att mobilen blinkade. Det var inte alarmet, det var någon som ringde, av någon anledning har jag tydligen samma ringsignal till båda. Det var dottern, hade inte batteriet nästan vart slut så hade jag legat kvar nu var jag tvungen att gå upp direkt, plugga in laddaren och slå på datorn. Det var grejer på Tradera som skulle budas på tydligen. Hur pigg är man när man precis vaknat? Hur klar i huvudet är man när man blir väckt av telefonen? Hur många tankar är på rätt plats när man bara några sekunder tidigare var inne i en dröm?

I samma veva upptäckte jag att jag hade ont i halsen, se där ja, gud så bra att cykla i regn. Det visade sig att dottern också hade ont i halsen men det var mer för att dom gick ut och in på Gekås igår i just regn.

Hon hade stått bredvid Ola-Conny tydligen, det fick jag sms om igår och han var precis lika snygg som på tv, okej jag har bytt ut ett ord i meningen, gissa vilken.

Hade nu inte dottern ringt så hade jag förmodligen sovit än, fast drömmen var ju inte den roligaste, det handlade om ett av mina ex, säger dock inte vilken eftersom jag vet att åtminstone 2 läser min blogg.

Ja det var min början av torsdagen, hur började er?


Kommentarer
Postat av: Linda

Men Sune är inte du redo för kvantfysik när du slår upp dina ögon? Dåligt av dig ;)



Här har vi slappat sen kl 06 när jag slog upp mina gröna och insåg att solen inte ens gått upp :( Strax dags för utvecklingssamtal på skolan för min del!

2010-10-28 @ 12:39:02
URL: http://www.linda.mustica.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback