Ensam mammaEmma är bisexuell

Som rubriken lyder så går Emma ut i Aftonbladet om att hon är bisexuell men hon vet inte om hon skulle klara av att ha sex med tjejer då hon bara har kysst en tjej. Det är här som folk säker säger "Men va fan har hon inte legat med en tjej så vet hon ju inte om hon är just bisexuell". Kan så vara men själva ordet bisexuell betyder inte bara att man blir "kåt" på en tjej utan känslan av att kunna bli KÄR i en av samma kön är också bisexualitet. Nu var hon kär i en tjej när hon var 15, det är i den åldern man vill testa på saker och ting, nyfikenheten är stor för det okända så jag vet i och för sig inte om hon kunnat bli kär i nån tjej efter hon var 15. Det där är svårt men nu söker hon ju bara killar i programmet så det är väl killar hon vill ha då.

Det där med att man har dubbelt så många att välja mellan är väl sant men också ett orosmoment. Jag tex vill inte ha en bisexuell tjej då det finns risk för att hon helt plötsligt vill ha en kille pga hans könsorgan.

Den här artikeln är faktiskt ganska löjlig, hade det varit att hon haft förhållanden med tjejer hade det varit en annan sak men att gå ut och säga att hon vid 15 års ålder kysst en tjej och varit kär i henne tycker jag är en bagatell. Det finns tusentals tjejer som kysst andra tjejer därute, no big deal liksom men bra att dom är vänner idag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback