Hämtat Josefine på dagis

Mamma Carro skulle till Arbetsförmedlingen och pappa Magnus skulle jobba eftermiddag, vem skulle då hämta dottern Josefine på dagis? Just det, Sune! Jag gick en halvtimme innan hon skulle bli hämtad ifall jag inte skulle hitta dagiset, det ligger i ett område där jag inte brukar vistas, jo i somras var jag där tydligen, tidigt på morgonen men då var jag i ett tillstånd som inte var av denna värld, helt otroligt att jag ens kom hem men iallafall, dagiset hittade jag och oj vad fint det var, det är stans nyaste och absolut fräschaste. Där träffade jag en fröken som jag jobbade ihop med när jag jobbade på dagis 1987-88. Det var lite kul faktiskt. Jag jobbade där när jag blev gravid så det var en erfarenhet som hette duga med alla småbarn.

Jag fick på Josefine alla kläder och hennes gosedjur Bamse skulle med hem också och så fick det bli.

På vägen hem tog jag lite fler kort, en underbar höstdag, näst intill att man kände doften av snö men inte riktigt.

 

Det understa kortet är på våra silon som folk får måla på, en del saker är ren konst medan det finns andra som inte riktigt har fattat vad grafitti är för nåt. Dessa ska rivas så småningom, det är därför man nu får kladda.

 

När jag hade lämnat Josefine hemma hos mamma cyklade jag till ICA, kattmat stod på inköpslistan som jag förövrigt hade glömt hemma i vanlig ordning. Då såg jag den igen, damn vad sugen jag blev och damn att jag inte kunde stå emot. Ja, den vita chokladen fick följa med mig hem redan idag faktiskt. Då äter jag inget godis i helgen så det så.

Om den var god? SKITGOD! Marabou har lyckats igen banne mig.

 

 

 

Och självklart ska den ha guldpapper runt sig och självklart ska den fotas med min egen blogg i bakgrunden, fattas bara liksom!

 

 


Kommentarer
Postat av: annika M_Gräddnos

Hmmm...Kunde du inte gått till silona o hälsat till/på min bror då va,va,vaa??

Han är där o röjer på dagarna o bor på hotell på nätterna..eller var det så att han röjer på hotellet på nätterna och bor på silona under dagarna?, äsch jag vet inte:)

2010-10-21 @ 16:06:22
URL: http://lillamymajan.bloggplatsen.se
Postat av: emmelist

skicka lite choklad hit va!

2010-10-21 @ 16:37:00
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Plutten

Men så mysigt, Josefine är så söt att jag håller på att störva av!:D haha! Låter hur som helst som ni haft en underbar dag:)



Jag älskar graffiti. I vår nya lägenhet kommer det bli lite graffiti-tavlor. Kommer bli så JÄVLA awesoooome:D haha



Jag måste köpa den chokladen jag med. Måste. Måste. Måste....



Pussokram!

2010-10-21 @ 18:44:52
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback