Iza har konstigheter för sig

Iza min 2-åriga katt är något konstig. När jag går upp på morgonen så går hon fram till toadörren och slickar på den, jag skämtar inte, hon slickar på kanten alltså inte rätt på den utan på den smala delen och häromdagen såg jag henne slicka på kanten av ena lektunneln dom har. Nån som vart med om det? Hon har vatten, hon slickar där vattnet kommer ut i badkaret, så henne går det ingen nöd på.

Hon skrapar också med tassen ute hallen när hon gjort nåt i lådan, flera meter från den alltså. Slagit i huvudet någonstans eller? Ja det undrar ju jag då.

Nogger vrålar mest, ibland kan hon skrika som om det gällde livet, sen när jag kommer och ser vad det är frågan om går hon och äter mat. Jag vet inte vad jag fått in här men nåt vet jag, det skulle vara förbannat tomt och ensamt i min lägenhet om inte dessa fanns i mitt liv och forhoppningsvis kommer jag ha dom i många år till, alla tre gåendes här med varsin käpp!


Första dagen då Nogger kom till oss, 9 oktober förra året.





Kommentarer
Postat av: Plutten

Haha, men du...vilka knäppisar!:D Jag/vi har tre katter nu. Min fjärde är bortsprungen sedan ett drygt halvår:( Kattkäring är vad jagär! haha...skämt åsido och tillbaka till katterna. Gabriel, den bortsprungna katten, drack jämt ur toaletten! Som en hund! Han lärde sej hur han skulle lyfta på locket och sedan stod han däri och drack. Tilläggas bör kanske att Gabriel var en ganska så stooor katt:)



Svar; Tack för din fina kommentar! Den värmde verkligen. Ska göra ett inlägg sen om hur det gick hos läkaren. Men det gick bra, han var jättetrevligt och jag har fått diagnosen IBS nu, jag får en sjukskrivning när jag vill o behöver, och ska få testa lite nya mediciner.



Kramisar

2010-10-06 @ 11:40:32
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback