Jävla tjöt!

Japp precis som rubriken lyder så är det tjöt. Tjöt om min förbannade blåsa. Förstår inte vad det är med den. Igår kväll gick jag på toa, inatt gick jag på toa och 7.55 vaknade jag av att den var fylld igen. Jag gick ut på Tradera för att se om man kunde köpa nån där men där finns inte ens den kategorin! Som om jag skulle vara den enda som vill ha en annan blåsa liksom. Har den krympt? Trycker magen på? Är jag gravid trots allt? Jävla människa till att släppa sina miljoner på toaringen. Får nog kolla upp detta nu för nu tycker jag det är rätt tröttsamt att gå på toa mitt i nätterna och vakna tidigt av samma orsak.

Idag ska jag träffa SnyggBirgitta igen, oj oj hoppas hon har ett svar på min fråga, VAR ska jag få praktisera och nästa fråga, när ska jag få börja? Jag ser framför mig att dom vill ha en tjej att glo på, som går i korta kjolar och gärna böjer sig ner för att plocka upp pennor på golvet eller trycker pattarna bakifrån i deras nacke. Oj vad dom kommer bli besvikna. In kommer visserligen en tjej men i huvtröja som är lite stor och man får gissa sig till om jag har pattar eller inte. Som dom har längtat efter den här tjejen osså kommer jag. Det är nästan så man skulle vilja filma deras miner.

Nu är det hopp in i duschen och sen ska jag nog skita i kepsen idag, kanske sätta på mig maggördeln för att göra mig smalare och sen sätta tandpetare i ögonen så det inte syns hur jävla trött jag är. Japp så får det bli!



Kommentarer
Postat av: Linda

Tror Sune börjar bli gammal. Dem säger ju att det är svårt att håll sig när man blir äldre. Nä då ärligt kolla upp det tycker jag.



2010-10-12 @ 10:40:08
URL: http://www.linda.mustica.se/
Postat av: emmelist

haha tack va go du e då! :D

2010-10-12 @ 12:30:42
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: emmelist

nejdå... blev inge ansträngande. bara lite intervall träning...löpning samt powerwalk. är väl inte ansträngande? haha. jag är inte den som kan ta det lugnt tyvärr :(



hur går det med din motionscykel? hur många mil har du trampat nu?

2010-10-12 @ 16:03:12
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Plutten

Men finaste du då! Nu har jag läst de inläggen jag missat när jag sovit/ätit/jobbat/skitit...måste säga att du verkar vara en frusen liten ärta, precis som mej! Jag har raggsockor på mej mest hela tiden, tjocka tröjor och så värmer jag ögonen med femton kilo mascara hahaha...nejdå skoja lite bara.



Jag önskar dej ett stort lycka till med allt idag! Kram på dej

2010-10-12 @ 18:18:36
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Karin

Det där med blåsan är vi två om.

Själv har jag alltid haft liten blåsa, och det blir alltid skitdyrt att åka till stan, där man måste betala varje gång man ska på toa. :D

Har börjat leta mig till bibliotek, sjukhus och liknande ställen där man får kissa gratis.

Att sova en hel natt är inte heller att tänka på, men i och för sig är jag så van att jag knappt tänker på det. (Att jag går upp alltså);)

2010-10-12 @ 19:10:46
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback