Rakat eller orakat?

Alltså nu går jag efter hur JAG vill att en tjej ska se ut när det gäller kroppsbehåring. Jag kan säga så här: Inget hår i maten! Och jag tycker nog det är rätt äckligt om en tjej inte rakat sig under armarna. Jag kan inte rå för det. Jag skulle aldrig i helvete vara med en tjej som ser ut som någon som är tagen ur "Fäbojäntan", det är avtändande som fan! Tänk dig och ligga på hennes arm om hon har bar överkropp och få massa armhålshår som kittlar i näsan, nä tvi! Hon behöver inte vara helt rakad "där nere" men heller inte en hel jävla regnskog! Hur känner ni? Kan vara intressant att veta. Skulle jag träffa på en tjej som ser ut som hela Amazonas mellan benen så skulle jag vägra, jag skulle säga som det är eller helt enkelt vända mig om och somna.




Kommentarer
Postat av: absolutjohan

Hos mig hade den tjejen fått vända i dörren utan förklaring!

2010-10-02 @ 14:20:57
URL: http://absolutjohan.se
Postat av: BajsMalins Oseriösa

Finns sådana tjejer fortfarande?

Men om det är värsta hunken för övrigt då Sune! Vad skulle du göra då? Raka henne? :D



Ja, det skulle du nog!

2010-10-02 @ 15:23:31
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

Jag slutade raka mig av två anledningar; Dels för att jag vägrar gå med på förväntningen jag har på mig. Jag vägrar böja mig för ett onaturligt ideal som präglar vår tid. Jag vägrar anpassa mig, göra om mig själv för att duga. Jag vägrar acceptera att jag måste vara på ett visst sätt. Jag vill att mina ungar ska växa upp med en bild av hur en riktig människa faktiskt ser ut.



Varför rakar jag mig inte egentligen?



Jag är feminist och det speglar ju hur jag ser på det mesta. Och kvinnor är ju håriga, vi har valkar, vi bajsar, vi pruttar; Vi är mänskliga helt enkelt.



Jag bryr mig inte huruvida folk rakar sig eller ej. Jag har aldrig kritiserat kvinnor som följer normen eller som väljer att raka sig, sminka sig, klä upp sig eller vad det nu må vara kvinnor gör för att känna sig fina. Jag skiter fullständigt i det.



Din kropp - ditt val.



Det jag kritiserar och ifrågasätter är de stereotypa könsrollerna och framförallt de förväntningarna som kvinnor har på sig. Hur vi ska bete oss och hur vi ska se ut.



För att anses vara Riktiga Kvinnor.



Det är idén om att kvinnor SKA raka sig jag ställer mig emot. Det är idén om att hår är äckligt och att kvinnor som inte rakar sig är ofräscha, osexiga, okvinnliga. Det är idén om att kvinnor ska göra om sina kroppar och manipulera sina utseenden för att duga.



Vi duger som vi är. I alla former och färger, håriga eller ej. Vi är kvinnor och vi ÄR vackra.

2010-10-02 @ 17:59:26
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: Tess

Det spelar ingen roll hur naturligt det är - det är inte trevligt!!



Jag är kvinna och jag tycker det är otrevligt med en massa hår all-over!! Jag skiter i vad andra tycker om mig, men jag pallar inte att gå omkring som en gorilla med ett par extra långkalsonger (orakade ben) eller odörmagneter (hår under armarna). Gillar heller inte den frisyr som sticker ut på sidorna om trosorna... Det betyder dock inte att jag är totalrakad!! Bara lite ansad :)

Min sambo får acceptera att de jättelånga ögonbrynshår som växer ut ibland RYCKS bort med rötterna, de e inte trevliga.



Ser jag en vacker människa är inte det första jag funderar på om personen i fråga är ansad/rakad. Det är ju först om jag skulle vara jättenära som det ens blir en fundering.



Hade jag vågat hade jag gått på salong och vaxat mig både här och där, men det gör ju så jäkla ont!!

2010-10-02 @ 18:30:03
Postat av: fröken gnu

Tjo ho beredd att hålla med...jag fick själv en chock härom dagen när jag i duschen tittade ner på min kropp och trodde i en sekund att jag förvandlats till en varulv. Ja full måne det var det och min tid hade tagits av en massa andra åtaganden så i ren förskräckelse upptäckte jag att jag hade åsidosatt mig själv. En ren jävla tur att ingen ville ligga med mig just då för om det mot förmodan varit så skulle nog denne flytt hals över huvud....

Men eftersom jag lyckligt nog blev medveten om detta dock i en smärre traumatisk upplevelse så kunde jag ju rätta till det lilla missödet....

2010-10-02 @ 20:18:01
Postat av: Hille

Hejsan... Vill ge min röst till LADY D..



Håller med dig..varför skall vi förväntas se ut som barn..tycker det är konstigt att människan inte kan ta sig för den den är...skrämande tanke..för detta är ett välfärdssyndrom..gott om dem..vi har för lite att bekymra oss över.

Framför mera naturlig tolerans..hurra.

Såg ett skrämande program från England där vaginala skönhets operationer ökar..för att män säger till unga tjejer att de har fula blygläppar..va fan..är världen på väg.

Rödstrumpor på..hej och hå.

2010-10-02 @ 20:24:34
URL: http://www.voxcelestas.se
Postat av: linn

NÄHÄ! Men en kvinna ska behöva stå ut med dina håriga armhålor som kittlas i näsan ?? Det är ju faktiskt vanligare att en tjej ligger på en killes arm.

2010-10-03 @ 13:51:14
Postat av: Sune...the girl

Sv till Linn: Nu är det så här att jag är tjej! Jag har inga håriga armhålor heller :)

2010-10-03 @ 14:03:27
Postat av: lill

en mogen kvinna har könsbehåring vilket skiljer henne från ett barn. jag skulle aldrig raka mig, ens under armarna

2011-01-08 @ 11:28:05
Postat av: Nina

Haha! Blev så inspirerad av Katjas länk så jag har också "bloggat" om detta.

2011-09-26 @ 21:41:16
URL: http://detarintejag.blogspot.com/
Postat av: Sune...the girl

Svar till Nina: Haha, jag läste det. Han behöver nog inte sitt skägg mer men den var bra :D

2011-09-27 @ 16:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback