Så länge sen

Jag gick och la mig runt 1 inatt, jag satte på virusscanning först och tänkte läsa medan det höll på. Bra Sune, jag blev skettrött efter en halvtimme men kunde ju inte somna innan scanningen var gjord då jag alltid stänger av datorn när jag ska sova, den lyser både fram och bak så jag kan inte sova med den på och sen låter den lite också. Jag försökte koncentrera mig på boken fast jag var skettrött, höll på att somna flera gånger. Efter 1.5 timme var scanningen gjord, jag flög upp, stängde av datorn och somnade på stört.

7.15 vaknade jag imorse av min fulla blåsa, jag tryckte täcket mot pisseblåsan och somnade om, vägrade fan att gå upp så tidigt. Det funkade och jag vaknade andra gången 10.25. Gött!

Idag får jag besök av en gammal kompis som jag inte träffat på flera år. Hon bor nedåt i landet och är på väg uppåt och hon åker då igenom min stad och ville träffa mig. SÅKLART! Hon kommer om nån timme, det ska bli skitkul verkligen att träffa henne. Micke skulle ju komma och fixa mina datorer men vi får ta det nästa helg istället, att vi träffas känns lite mer viktigare på nåt sätt eller hur? Precis!



Kommentarer
Postat av: Plutten

Åh! Att träffa gamal vänner är ju sååå underbart! Jag hoppas verkligen att ni fick en trevlig dag kära du :)

2010-10-10 @ 18:03:44
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Plutten

Svar; Samma här hemma. De två stora lägger sej enskilt, men då kommer alltid den lilla och saboterar. Det slår aldrig fel heller:D haha!



Myyyysigt! Jag har lite gamla vänner jag saknar...man kanske skulle ringa dom?

2010-10-10 @ 18:09:23
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Plutten

Hahahaha! Nej nej nej...jag fattade att du skämtade:) Och jag tänkte mer att jag skulle ringa dom för att jag faktiskt saknar mina tjejor.



Haha...ja, det kan ju vara så att lillbebisen vill krypa in vid fettet o värma sej;)

2010-10-10 @ 18:20:08
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Doris

Hoppas att ni hade det trevligt

Kram

2010-10-11 @ 03:58:18
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback