Sista "Ullared" igår

Ja kanske var det sista gången vi såg Morgan i serien "Ullared" igår, kanske det även var sista gången vi såg Rose-Marie och Kjell. Känns inte detta lite ledsamt? Näe varför det? Jag har ju mina Morgantrosor med hans nuna på en lapp i bak på dessa. Vill jag se Kjell kan jag i så fall fråga min dotter om inte hon kan köpa tändvätska med Kjells nuna på.

Boris, vd:n på Gekås vill inte filma nästa sommar igen. Va fan! Jag som ska dit då och jag som tänkte bli en ny Rose-Marie eller varför inte en  Maggan eller Gittan, tanterna som hela tiden går och garvar. Det skiter sig för mig alltså.

Det är rätt roligt hur dessa filmas. Förra gången fick vi se när Morgan klippte sig, igår hade han helt plötsligt långt hår igen, antingen växer det som ogräs eller också filmades gårdagens avsnitt före förra avsnittet. Nån mer som tänkte på det?

Ja igår blev det ju rekord igen och då skriver Aftonbladet att Boris var tvungen att hoppa fallskärm, vadå tvungen? Han såg ju fram emot det och han hade aldrig gjort det förut. Jag hade inte hoppat om jag så fick Kjells eget skohorn i häcken!



Kommentarer
Postat av: BajsMalins Oseriösa

Haha klart vi måste ses någon gång! Jag vill ju se de där Morgantrosorna! :D

2010-10-26 @ 14:42:56
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Frogprincess

Tänkte faktiskt inte på det där med håret.

men visst måste de väl göra fler "Ullared". De kan ju knappast ha fått med alla orginal som lufsar runt därnere....

2010-10-26 @ 16:03:37
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Jonna

Alltså, jag vet inget mer onödigt program än Ullared. Jag tackar med andra ord Gud att det ÄNTLIGEN tar slut!

Den där Morgan, visst är det han som har typ rött hår? Jag tycker synd om människan. Han har uppenbarligen inte alla Mumin i dalen, det Svenska befolkningen fattar tydligen inte det och tycker han är "charmig" och "söt" istället. Jag tycker Morgan borde få prata med nån psykolog. Han är verkar väldigt lost här i livet. Och det finns inget "gulligt" med det.



Kanal 5 borde satsa på nåt mer produktivt. Inte nåt skit igen!



Det är min åsikt :)



Kramen till damen!



2010-10-26 @ 17:44:29
URL: http://daqueen.webblogg.se/
Postat av: Jess

Det var väl förväl det, alla där verkar vara lite "kallebakom" så det är tur att du inte blir någon ny Rosemarie eller hemska kåtkärringarna gittan/maggan, blää

2010-10-26 @ 18:05:54
URL: http://finest.se/Jess666

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback