Tips tips tips!

Jag har en bloggkompis och vän på Facebook som är jätteduktig! Hon är inte bara duktig på att få till dom mest intressantaste blogginläggen utan hon är händig med smycken också. Hon gör nämligen egna som hon sen säljer.
Eller vad sägs om detta?

En kedja med tjocka och lite kantiga öglor samt en uggleberlock som jag tror du får byta ut till ett annat om du hellre vill det. Billigt är det också, enbart 150kr INKLUSIVE frakt! Som hittat eller hur?


Eller vad sägs om det här söta och flätade armband med tre hjärtformade berlocker? Gillar du inte silver så kan du få dom utbytta till guld. Lika billigt det, 110kr och även det inklusive frakt.

 

Hon har mycket mer på sin sida så nu tycker jag att du ska titta in och inte bara titta utan beställa! Det är snart jul, kanske du vill överraska din mamma, svärmor, syster och japp det går alldeles utmärkt att ge till det manliga släktet.

För att det ska bli ännu billigare går ni in på By airaM på Facebook och gillar hennes sida för då får nämligen alla 10 % på SAMTLIGA smycken. Hennes hemsida är:

http://byairam.wordpress.com/ och nåde er om ni inte sprider hennes sida vidare!




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback