Tisdag förmiddag

Morgonen började inte så bra. Jag vaknade 20 minuter senare än jag hade satt alarmet. Jag som hade tänkt cykla bestämde mig när jag tittade ut att det nog inte skulle funka. Det var halt som sjutton och sjukhuset som ligger på andra sidan av stan blev helt plötsligt mycket längre när jag tänkte på hur försiktigt jag var tvungen att cykla. Jag kollade upp bussar på nätet och skulle ta den istället. Jag gick till stan för att hoppa på den och hade ett gammalt busskort, jag skulle bara kolla om det var några pengar på det annars var jag väl tvungen att betala med kontokortet. Jodå, jag hade allt pengar kvar på busskortet, gött!

På öron fick jag vara med om nåt som jag aldrig varit med om förut. Eftersom dom är inne och gräver i örat blir det lätt att man får yrsel eftersom dom håller på att pillar på balanssinnet och grejer. Dom första 2 minutrarna hade jag en jätteyrsel och höll på att spy och sa det också. Då tog en sköterska fram en helt vanlig hårfön. Blåste på läkarens hand som sen gick in i örat då försvann yrseln på 2 röda. När jag frågade vad den där hårfönen gjorde för nåt så sa han att eftersom det är 37gradig värme i örat och sen får in kalluft i örat när han håller på att suga ur, det är det som ger en yrsel, möter man däremot med värme så upphör yrseln. Mycket märkligt hur man ens kan komma på en sån sak men det var ju skitbra.

Eftersom jag har opererat öronen så många gånger så renar inte öronen sig själv och vätska som hamnar bakom trumhinnan rinner vanligtvis ur men inte på mig så om några veckor ska jag träffa en läkare igen så han får kolla på det.

En halvtimme senare var jag ute och tog då bussen tillbaka till stan och gick till AF för att träffa min handläggare på SIUS som också hade en SIUSkonsult med sig som skulle kolla lite med mina arbetshinder och vad för eventuella hjälpmedel jag kan få när en praktik blir aktuell. Jättebra verkligen, känner ett enormt stöd därifrån.

Skönt att vara hemma dock, somnade inte förrän 2 inatt trots att jag försökte sova redan vid 22.



Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Det där med yrseln var intressant... jag lär ju få gå vidare med min yrsel eftersom den inte går över...

2010-10-26 @ 16:05:21
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback