Trevliga besök

Min dotter ringde runt lunch och ville komma upp för hon hade inget att göra, självklart fick hon göra det. Hon ringde en andra gång och frågade om hon fick ta med sig Julia och hennes söta dotter Wilma 7 månader också. I ca 6 månader har vi pratat om att dom här tre skulle komma till mig men nu äntligen kom dom. Wilma satt hos mig hela tiden, sög och bet i mina snören till huvtröjan, gott gott.

Så otroligt söt och väldigt snäll

Vi satt och pratade lite och sen gick Julia och Wilma medan min dotter var kvar. Hon skulle ta bussen 14.06 var det sagt. Jo eller hur.

 

Klocka var 18 när min dotter gick. Hon orkade inte gå tidigare. Hon var sugen på kotlett, potatis och min sås. Snäll som jag är gjorde jag naturligtvis detta. Hon la sig sen i sängen och höll på att somna men till slut gick hon då, fick för en stund sen sms om att hon hade missat bussen. Precis som jag trodde men trevligt besök fick jag idag iallafall!

 

 


Kommentarer
Postat av: Plutten

Åh, oväntade besök är alltid trevliga! Oerhört trevliga:) Det låter underbart att du fick en så härlig dag:)



Svar; Hos mej har det vart jävligt full fart. Jäääävligt!:P Men nu är man hemma i lugn o ro iaf. Det är skönt.



Jag vet att det låter fel! haha...men vi nrukar faktiskt lyssna på rock och dricka the. Eller öl. Det som finns hemma helt enkelt ;)

2010-10-12 @ 19:27:07
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback