Undermedvetet

I natt satte jag alarmet på 10.15 för att jag 11.35 skulle åka med bussen till sjukhuset i grannkommunen med snarkmasken. 8.15 vaknade jag och av någon anledning gick jag och kollade på lappen så jag verkligen hade rätt tid på sjukhuset, det var rätt tid absolut men inte rätt dag. Jag hade fått en lapp från en läkare att hon skulle bli mammaledig tidigare denna månad och därför fick jag en ny tid, på måndag samma tid. Jag fick lappen för 3 veckor sen och alltså inte förrän i morse tittade jag ordentligt, det var la för väl det för det är fan inget kul att slänga ut pengar på en buss som jag inte har nån nytta av!

Förra fredagen satte jag upp tvättid kl 12 idag, det hade jag tänkt ändra igår men orkade inte så den finns ju kvar så det blir alltså tvättstugan idag istället, vet inte vilket som är värst men det kostar i alla fall inga pengar.

Allt har en mening.



Kommentarer
Postat av: Jessi Fox

Tack det behöver vi!!!!



Förresten har jag alltid funderat över det där hur bussar och det funkar i andra delar av sverige.. I stockholm har vi ju sl och våra månadsbiljetter och sånt tjaffs. Men ni betalar altså varje gång ni ska åka buss??? Hoppas era chaufförer inte blir rånade lika ofta. Sl tar inte emot kontanter på bussarna längre. Så jävla stört!

2010-10-29 @ 10:48:29
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: emmelist

typiskt att du tog fel på dag hörru!



Hehe... vi kan låtsas att jag har rast från plugget nu, därför jag kan svara :P



Nej nej!!! ångrar inte en sekund att jag börjat plugga. du anar inte hur dåligt jag mådde på mitt jobb och hur bra jag mår av att slippa det.

2010-10-29 @ 12:00:03
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Therese

SV; Tack så mycket :)



aw vad typiskt att du tog fel på dag ^^

2010-10-29 @ 12:43:54
URL: http://tessanemyr.blogg.se/
Postat av: Jessi Fox

Med andra ord är det samma som här ungefär :P Fattar inte varför jag får för mig att det ska vara på andra sätt runt om i landet...?!



ha så kul i tvättstugan nu! ;D

2010-10-29 @ 13:05:11
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Plutten

Jag är precis färdig med tvättstugan! SÅ SKÖNT! Har haft maskinen och torkskåpet igång nästan konstant i två jävla dagar...suck!

2010-10-29 @ 19:54:55
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback