Vem är det egentligen som är djurplågare?

Två killar på 26 år har tagit sig friheten att släppa ut ca 20 000 minkar i Sverige och kallar sig djurvänner. Men vänta nu, glömmer dom inte nåt? Minkar klarar sig inte. Hur många minkar har inte hittats döda den senaste tiden? Det är massor! Inte fan är dom mindre djurplågare för att dom släpper minkarna fria inte

Och vad jag inte förstår riktigt. Om nu snuten är efter dessa kriminella killar och gärna vill ha tag på dom, hur sjutton kan journalister träffa dom och komma undan med det? Vad sjutton är det för journalister som inte samarbetar med snuten? Dom gör ju att dessa killar fortsätter. Förjävligt rent ut sagt.





Kommentarer
Postat av: Lady Dahmer - confessions of a neurotic attentionwhore

dö ska kräken göra ändå. Dö ska de oavsett om de stannar i buren eller släpps ut.



Att svälta eller frysa ihjäl fri är bättre än att leva ett plågsamt liv i trånga burar för att ÄNDÅ slutligen dö under tortyrliknande omständigheter.



Det handlar inte om att rädda djuren. De är bortom räddning. Det handlar om att sabotera för farmarna. Att förstöra ekonomiskt och på så sätt försätta dem i konkurs.



Kan man inte rädda de individuella djuren så kan man iallafall se till att ingen tjänar pengar på dem. Och genom att låta djuren dö NU så räddar man framtida djur. Tusentals djur som annars skulle plågas och dö.

2010-10-17 @ 17:36:33
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: absolutjohan

De har inte så mycket hjärna de där djurrättsaktivisterna. Inte vegeterianer heller. Typ.

2010-10-17 @ 17:40:57
URL: http://absolutjohan.se
Postat av: avundssjuk

det var en konstig vinkling av minkarnas räddning att släppa ut dom i det fria lika med att dom försöker jaga egen föda för även om dom har varit i bur så försöker dom överleva på nått sätt uti det fria gör dom stor skada på naturen,men var det för att dom som har uppfödning för att tjäna pengar vilket är helt lagligt tycker jag att dom har tagit på sig bödels kåpa

2010-10-17 @ 18:53:13
Postat av: Jess

Ja det är hemskt hittar dom inte käk så äter på varandra :( hemskt är det, sen gillar jag inte det liv dom har i burarna, trånga där dom blir sönder stressade och även där börjar käka på varandra

2010-10-17 @ 18:55:38
URL: http://finest.se/Jess666
Postat av: Josie

Men det är nästan lika bra som sommar och värmland, haha :)

2010-10-17 @ 19:15:29
URL: http://josiieliive.blogg.se/
Postat av: Ems - 18år och sambo!

Säger som lady dahmer! I bur dör 100% av dem, i det fria har 20% en chans till överlevnad, samt att farmarna förlorar pengar och på det viset kanske går omkull osv... vilket hindrar ytterligare djur att dö

2010-10-17 @ 19:53:17
URL: http://ems.blogg.se/
Postat av: Gealach

Att de kan träffa journalister på det sättet handlar väl om källskydd, de får helt enkelt inte avslöja det för polisen.



Sedan tycker jag att hela grejen är rena vansinnet och det hjälper absolut inte de som arbetar seriöst med djurrättsfrågor, utan de får svårare att motivera sin verksamhet när de som får uppmärksamhet i media är sådana här ägg.



2010-10-17 @ 20:04:47
URL: http://gealach.wordpress.com
Postat av: Jempa

Grejen är väl också att de dödar andra djur ute, som katter och sånt samt att de förstör en massa? nej jag tycker att dessa djuraktivister gör fel, de vet nog inte riktigt vad de gör.

2010-10-19 @ 10:36:08
URL: http://rewritable.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback