Dagen då jag blev lite gladare

Jag var hos min handläggare på SIUS idag, jag skulle egentligen säga att jag nog inte kan ta den där praktikplatsen som hon hade mig i åtanke för, programmering är nog inget för mig men hon övertalade mig för att det var inte bara programmering utan mycket annat. Hon pratade kryptiskt om vad det var för praktikplats, fick bara veta att det är krypavstånd från där jag bor och det kan ju inte bli mycket bättre liksom. Nästa gång ska jag antagligen få veta vart det är och jag är SÅ nyfiken. Det var ju glädjeämnet nummer 1. Nr 2 var att jag idag fick en laddare från en kompis på FB, det kom hur lägligt som helst på eftermiddagen eftersom mitt batteri varnade för att det var lågt i flera timmar.

Nr 3 var att jag köpte ny tandkräm idag. Jag kan nog likna den vid himmelsk, ja allt hade ju varit himmelsk mot den jag köpte igår eller hur? Den här var fräsch i käften, den liksom knullade sig i munnen. Lite som vicks blå ni vet, reklamen med isbjörnen (den ska ses på bio). Underbart.

Jo men vi har en nr 4 också faktiskt. Jag inte bara får låna motioncykeln av Micke utan jag får den i födelsedagspresent! Kan ni tänka er vilken toppenkille va. Så oj oj oj vad jag ska cykla. På den kan man se både hur många kilometer jag cyklar, kolla pulsen och kaloriförbränningen. Ska testa att äta en fet bakelse samtidigt som jag cyklar får vi se om det gör någon verkan. Detta var en bra dag!



Kommentarer
Postat av: Doris

Härligt att du fick en så bra dag :D !

Sköt om dig !

Kram, Doris

2010-09-23 @ 04:34:33
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback