Det äckligaste jag smakat på länge

Idag köpte jag ny tandkräm. Inte den vanliga utan den billiga. Rättare sagt Euroshoppers egen tandkräm.

Det var verkligen nåt i hästväg äckligt. Det slår nog allt jag fått in i käften tror jag, japp det där manliga också eller jag vet inte, dom delar nog 1:a platsen tror jag bestämt.

Jag fick lite flashbacks faktiskt. Ja inte det där manliga nu utan när jag skulle sova över hos mormor och morfar när jag var liten. På den tiden var det mesta på tub. Jag skulle borsta tänderna och eftersom jag inte kunde läsa så jättebra så tog jag en tub, smetade det på tandborsten och stoppade i käften. Jag höll på att få upp både det och dagens middag. Jag läste på tuben: "Rakkräm". Det var morfars alltså, hur jag vet det? Ja men hallå, på 80-talets början rakade sig inte kvinnor...någonstans!

Var ungefär som när jag följde med en tjej hem efter krogen för några år sen. Hon hade en extra tandborste och jag tog på tandkräm, en sån där flaska med 2 in 1 ni vet. I fyllan trodde jag det iallafall. Tvi vale heller att det var. Läste på: "Ansiktsvatten". Jaha ja hon klagade inte iallafall vad jag minns.





Kommentarer
Postat av: Cissi

usch då! :(

2010-09-21 @ 01:01:51
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har borstat tänderna med Idomin....Inte heller så vidare nice:(



Kram Majan

2010-09-21 @ 09:26:50
Postat av: j

euroshopper har inget som är bra, jag köpte billigt kaffe från dem en gång, fy fan vad äckligt kan jag säga, nej jag håller mej hellre till de lite dyrare märkena.

2010-09-21 @ 16:56:48
URL: http://flatliv.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback