FÄRDIG!

Eftersom min dotter alltid gör saker i sista minuten när det ska ske nåt så hann hon inte göra så mycket i hushållsgöra plus att hon hade jobbat 24-timmars så det där med leta kläder, packa och plocka ordning kläder det hanns liksom inte med. Nu tog jag inte kort på det, det var ju synd men det såg lite ut som om nån rensade garderober men inte plockat upp efter sig.

Nåja, jag städade och oj vad jag städade.

Nej, kortet är inte felvänt, det står en soffa på högkant, måste jag nog säga till dottern ifall hon inte märkt det menar jag.


Min dotter sa förra gången jag städade att man måste hålla hinken med fötterna när man pressar moppen, nämen oj då det hade jag visst glömt. Vatten över hela hallgolvet blev resultatet. Grattis Sune!

 

 

Det resulterade också i att Sune fick våta strumpor, strumpor som jag stoppade ner i en påse och jag fick cykla hem utan strumpor, fan om jag blir sjukare nu.

 

 

Disk till förbannelse var det iallafall. Jag smsade dottern att hon skulle vara hemma lite mer och se till sina husdjur. Tre levande tvestjärtar hittade jag i disken, dom är nu i sällskap med alla bajskorvar på reningsverket kan tilläggas.

 

 

Detta bord var full med papper, reklam och väskor, säkert resultatet av att dottern letade efter sitt kontokort som hon trodde hon hade tappat. Det hittades senare på ett fik. En plånbok var ett krav att hon skulle ha med sig hem från resan.

 

 

Här var det inte så farligt ostädat så när som på hela golvet full med Ikeapåsar med både tvätt och otvättat tror jag.

 

Sängen däremot var nog värst, fullt med kläder, jag tog högen och la under sängen men säg inget till dottern, det är en överraskning.

 

Min rygg är slut, min ork är slut, min näsa gör ont, kranen är inte avstängd utan är nog på på max (näsan för dom som är tröga).

 

 


Kommentarer
Postat av: Doris

Du är allt en bra Mor !

2010-09-05 @ 18:59:56
URL: http://blogg.passagen.se/doje/
Postat av: L

Kul skrivet men att du orkar! Undrar hurdan tonårsmamma jag kommer att vara. Gissar bara på att det är en tonåring du har..



/L

2010-09-06 @ 00:34:20
URL: http://mammamedknuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback