Fia med knuff

Jösses, jag är kär! Jag hittade ett spel på King.com som heter Ludo, det är Fia med knuff men mycket sötare och roligare.

För er som inte är medlemmar där kan jag berätta att dessa färglada figurer gör ljud ifrån sig och det är olika ljud för varje grej. Första gången jag hörde det höll jag på att skratta ihjäl mig. Så sött!

Tex säger dom "Jippie!" när man får en sexa och har figurer i boet, likaså om man får en kungakrona som är som en etta, puttar man någon så faller denna framlänges, dom muttrar och kvittrar. Ja herregud. Man kan chatta med varandra också och från olika länder.

 

Det var två tjejer från Spanien som pratade med varandra, jag fattade inte ett jota kan jag säga. Men kul var det. Nu tvingar jag mig själv till att lägga ner för inatt så jag får sova några timmar. Imorgon hoppas jag att jag får nytt headset till mobilen eftersom mitt är trasigt och det låter så svagt att jag nästintill måste stoppa hela skiten inne i örat. Jag vann det på Tradera för 41 kr som egentligen skulle kostat mycket mycket mer i affären och detta är helt nytt. Man kan verkligen fynda!

Godnatt!

 

 


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Ja, man kan hitta billiga grejjer på Tradera.

2010-09-17 @ 13:07:56
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback