Glöm inte av 50-öringen!

Som ni säkert alla vet så försvinner ju 50-öringen den 30 september efter 148 års trogen tjänst. Alla insamlade 50-öringar går tillbaka till Finland där dom faktiskt tillverkas.

Jag använder aldrig 50-öringarna. Jag har haft för vana att alltid stoppa ner dom i dom där bössorna som står vid kassorna och lite överallt men har ändå en del här hemma så innan den siste ska jag alltså till banken och växla in dom för sen slutar dom helt att gälla så glöm inte av dom innan utan gör en god gärning för dom eller nåt. Mitt kontonummer är.......




Kommentarer
Postat av: E L I N

oj oj! tack för påminnelsen!

2010-09-14 @ 22:30:46
URL: http://vanillacupcakes.blogg.se/
Postat av: Frogprincess

Jag tycker att man glömmer den hela tiden...

2010-09-15 @ 00:48:14
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Nina

Han vaknade med feber och förkylning på lördag morgon. Skapligt skick ändå, sedan åkte jag iväg med Kristian ett par timmar och när jag kom hem låg han och hyperventilerade. 39,1 grader feber TROTS två alvedonsuppar. Helt slö och andningen helt åt helskotta. Pep, rosslade och bröstkorgen och magen drogs in och skjöts ut markant.

På vårdcentralen tittade de bara på honom och skrev genast en remiss till barnakuten. "Svåra,akuta andningssvårigheter, omedelbar vård och inläggning". Nåväl, personalen i luckan på akuten fräste "Sååå akut är det inte! Sätt dig och ta en nummerlapp!". Så, vi fick vänta en timme i väntrummet. E andades sämre och sämre. Och så kom vi äntligen in till ett rum och en sköterska sa "Ja, ni har ju fått medicin på vårdcentralen så..". Eh? NEJ!

Så de trodde han redan medicinerat. Jävla puckon, det var därför han inte fick vård direkt.

Efter en halvtimme på rummet fick han inhalera en sorts medicin, dricka en annan och så vänta en halvtimme. Sedan inhalera mer. Och sen blev vi hemskickade med akutmediciner mot astma som han skulle dricka i fyra dagar.

Och- tadaa- när vi kom hem hyperventilerade, pep och rosslade Elias igen. Bara att smälla i honom mer akutmediciner.



Han är "ok" nu och ska till dagis. Hostan är kvar men den kan astmabarn ha länge.

2010-09-15 @ 08:22:36
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback