Jag har gjort min plikt

Jag blev väldigt trött imorse efter att ha vart vaken hela natten. Jag somnade runt 8.45 och hade ställt klockan på 12.15 men vaknade av mig själv redan 11.45. Jag kände mig som en urvriden trasa men fick inte sova längre eftersom jag skulle träffa min SIUS-handläggare kl 13. Åh vad jag gillar henne, ja som person såklart. Hon körde nåt liknande 20 frågor på mig och jag svarade snällt. Hon vet nu att jag har en blogg, ja vad fan skulle jag svara när hon frågade vad jag brukade göra på fritiden? Eller vad jag har för intressen? Jag kunde i och för sig hittat på att jag brukar väva mattor, knyppla och strypa katterna men då hade det ju inte varit sant.

Hon frågade om jag kan programmering. Jag har hört ordet förut sa jag. Hon kan kanske ha en praktik åt mig där man ska programmera olika saker. Skoj! Kanske inte för dom som ska lära upp mig. Dom kommer säkerligen slita sitt hår och stämpla "IDIOT" i pannan på mig men hey, det kommer på min meritlista i allafall.

Japp nu har jag gjort min plikt. Jag har varit och röstat idag! Yes det är vuxenpoäng på det men röstar man inte så ska man banne mig hålla käften om hur samhället är. Håll bara truten liksom. 

Ja det var allt för nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback