Latmasken har flyttat in

Att jag var ute igår har känts hela dan idag. Inte orkat gjort många knop här inte. Mest legat i sängen och glott på film och gamla tvprogram på play. Lagat mat har jag gjort men som mest smakade aparsle. Känner dock för godis eller chips och har varit sugen på det i flera timmar men jag vet inte om jag orkar masa mig iväg till ICA faktiskt. Dom stänger om 3 timmar så än har jag tid på mig att besluta mig för vilket det blir.

Iza har varit ovanligt gosig idag, måste vara min dagen-efterandedräkt hon tycker om. Skulle behöva städa men orkar fan inte. Får göra det imorgon för på måndag kommer mina föräldrar från Borås där dom har varit och tagit hand om min fasters lägenhet i en vecka tillsammans med min andra faster och hennes man. Mycket att göra då detta är ett dödsbo. Mina föräldrar kommer denna vägen med saker jag ska få och sen kunna sälja en del.

Nu säger latmasken och jag hej då på en stund.



Kommentarer
Postat av: pezze

därför att jag inte kan lägga till dig i mitt bokmärke utnas får göra så för när du kommerin i ett ny månad så måste jag liksom ändra osv.. svårt o förklara, men därför hamnar jag alltid inne i aug-månad så jag får scrolla ner o sen "trycka" på september-"ordet"..

nu vet du varför jag gör så!!

inte för att jag VILL GÄRNA göra så S


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback