Lite av varje

Jag har latat mig massor idag. Tittat på film, suttit framför datorn en del och faktiskt sovit en stund nu på eftermiddagen. Så skönt!

Jag läste Aftonbladet för en stund sen och vad fick jag se? Jo herregud vad stort det har blivit. Jag pratar om Emelie Holmqvist och hennes inlägg om hennes mamma. Det har nu spridit sig över till andra sidan jorden och hamnat i Washington där Washington posts bloggare Greg Sargent skriver om hur "ett ensamt blogginlägg förändrar det svenska valet". Det har även kommit ut en tecknad film på Youtube om detta. Nu berör det inte bara oss svenskar utan även folk på andra sidan jorden. Emelie Holmqvist kommer aldrig att gå ner till sina 20 besökare igen det är en sak som är säker.



Noomi och Ola Rapace skiljer sig

För inte alls så länge sen gick paret Rapace på röda mattan tätt omslingrande efter att ha medverkat i den gemensamma filmen "Svinalängorna". Nu har Noomi lämnat in en skilsmässoansökan. Men det kommer tydligen inte oväntat för många eftersom det varit rätt stormigt i ett par år.

Hallå Noomi, jag vet att du blev "Årets hetero" på Pridegalan men va fan call me!



Tidernas värsta mugshots

Det är nog inte många som ler mot kameran inne på polisstationen när man åkt fast för både det ena och det andra. Men det är ju lite humor hur en del ser ut också och då menar jag inte bara utseendemässigt.

Kolla in det HÄR




Jag i sjuan

Jag hittade ett kort när jag letade efter en sak i klädkammaren. Kortet är från skolkortet i sjuan. Håret var verkligen inte som det är nu kan jag tala om. Jag fick nog inte iordning på håret alls den dagen och det syns. Jag ska ta och fota av det där kortet en dag så får ni se själva. Varenda kotte har garvat arslet av sig så det kommer ni nog också att göra, antingen det eller också kommer ni att sluta läsa min bogg. Antingen eller liksom.

Ja det var allt för nu


Kommentarer
Postat av: Jonna

Hej hej hemskt mycket hej! Nee det är ju ingen kul att mista någon. Hon blev bara 23 år. Lika gammal som jag är nu, och jag känns inte gammal alls!



Det var överdos hon dog av. Tyvärr.



2010-09-18 @ 18:57:32
URL: http://daqueen.webblogg.se/
Postat av: absolutjohan

Asså om det där förbannade Klamydiabrevet vänder valet kommer jag from måndag söka jobb utomlands! Det folk inte fattar är att de regler som F-kassan jobbar efter togs fram av de röda och elaka såssarna under den mandatperiod de hade innan Alliansen kom till makten.

2010-09-18 @ 21:52:21
URL: http://absolutjohan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback