Nostalginatt

Här sitter jag som jag befarade när jag sov i några timmar förut och vaknade runt 18. Jag kan inte sova, har en hals som är oerhört aktiv och har Mix Megapol i vänsterörat. Där spelar dom gamla låtar som jag lyssnade på som tonåring och bara hade killar i huvudet. Den ena låten efter den andra förknippas med killar jag hånglat med till låtarna. Sten-Sture som helt enkelt trodde att man var tvungen att stoppa ner HELA tungan i halsen, Mats-Åke som absolut var tvungen att kupa sina valkinga händer runt mina myggbett till bröst (idag är dom iallafall som körsbärstomater i storlek), Örjan som hela tiden pratade samtidigt som hans tunga verkade agera tandborste, Lennart som nog innehar rekordet i att trampa på fötter vid tryckare. Ja ni förstår ju själva varför jag så småningom blev som jag blev va? Precis, flata!

När jag hostar blir jag påmind om en kompis hund. Det var en tax som inte kunde skälla, det lät lite som att han tog i för kung och fosterland för att få fram ljud. Så låter jag ungefär när jag hostar. Hur sexigt som helst. Hoppas jag inte tappat rösten tills jag ska träffa min SIUS-handläggare på AF imorgon. Det hesa skulle kommit då jag krossade tre skolkritor och tuggade i mig för att jag hade hört att man blev hes av det. Jag skulle redovisa nåt i skolan och jag hatade att stå framför klassen, det sket sig rejält kan jag säga. Ett tips: Kritor gör dig INTE hes, det blir bara vitt runt truten. Och nog fan fick jag ställa mig framför klassen. Jävla skit.

Näe om man skulle ta och slå ut väggen i sovrummet till köket nu när jag ändå är vaken. Vore kul att få se mina grannar hur dom ser ut i huvudet när dom sovit några timmar för jag lär ha alla utanför dörrn. Japp så får det bli.






Kommentarer
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

god natt :) sov gott :)

2010-09-06 @ 03:14:42
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: haha den är grymt skön:D dock kan jag inte sova fast jag vill :(

2010-09-06 @ 03:22:29
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv; exakt hahaha..



ja men precis just df jag inte frågade vad du skulle göra :P

2010-09-06 @ 03:28:50
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback