SÅ typiskt min otur

Den här dagen började ju bra men sen har det bara gått utför.

Nogger har tuggat på min mobilladdare så pass att jag nu aldrig mer kan ladda en mobil med den. Mitt batteri är kasst och är snart urladdat. Inte nog med det. Nogger har även haft ner en lampa som gick i tusen bitar. Det hade väl inte varit så farligt om det inte var ett minne som jag hade tänkt att ha lite längre. Min dotter var med mina föräldrar när hon var liten på en auktion. Istället för att ropa in något som skulle vara till hennes fördel tänkte hon på mamsen. Hon betalade denna lampa för sina egna pengar och nu är den ett minne blott. Hela kupan var gjort av dimmigt glas, jättefin verkligen. Jag var så arg, så förbannad på kattskrället att jag hade lust att skicka ut henne över balkongräcket men gjorde det inte. Detta är nackdelen med att ha två unga katter som trissar upp varandra. Då kan det gå så här tyvärr.

Det var inte bara dessa bitar som syns på bilden utan över hela vardagsrumsgolvet, under soffan, fåtöljerna och ända bort till dörren.


Kommentarer
Postat av: Ka

Ja det blir en d-a massa bitar överallt! Satan i gatan ,man hittar bitar fram till påsk,precis som barr efter julgranen! Hihi

2010-09-19 @ 19:37:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback