Tanja och Emilie vill gifta sig i luften!

SAS hoppas bli det första flygbolag i världen att viga ett HBT par ombord. På flight SK903, från Stockholm till New York, den 6 december i år ska ett gaypar vigas i business-klass, paret får sedan bo på exklusiva Hotel W i New York i tre nätter för att sedan flygas vidare till Los Angeles där de bor ytterligare tre nätter. Därefter flygs bröllopsparet hem - i business så klart.

Mina vänner Tanja och Emilie har båda varit gifta förut (med varsin tjej) och kände när skilsmässorna var ett faktum att dom aldrig mer ville gifta sig...tills dom träffade varandra vilket dom gjorde med sina fruar i släptåg men det sa inte klick förrän 2 år senare.

Nu är dom med och tävlar om denna resa där dom får bröllopsresa och lyxboende på köpet.

Nu vill jag att ni ska hjälpa mig att hjälpa Tanja och Emilie att vinna detta (som tyvärr gör så att jag då inte blir bjuden på deras bröllop, jäfla fi fan). Rösta på dom, ni kan rösta varje dag. Visst har jag världens bästa läsare eller hur? Precis, så RÖSTA HÄRTear to vote står det blinkande till höger, tryck där! Dessutom har Tanja lovat mig att hennes son ska rita en teckning till mig om jag skriver om detta på min blogg så självklart ställer jag upp!

Bilden har jag snott lånat från Tanja på FB




Kommentarer
Postat av: Cattis

Röstat :)

2010-09-03 @ 12:44:31
URL: http://caxxis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback