Tröttheten är total

Efter 4 dagar i nästan total tystnad har min trötthet tilltagit. Antagligen för att jag försökt att höra ljud som jag annars inte haft några problem att höra. Det har sugit energin ur mig tror jag. Sen har jag ett pulserande i öronen som är jobbiga också. Därför har jag på något sätt dragit mig undan lite. Inte orkat sitta vid datorn så mycket för att jag inte vart på humör just för detta. Säger bara en sak, var rädda om era öron för en dag kan ni vara i min situation.

Jag har ju inte alltid haft hörselnedsättning. Det började när jag var liten med återkommande öroninflammationer med "rör" i öronen som resultat som trillade ut varje gång. Har gjort 8 operationer sammanlagt i öronen men nu skiter dom i det, det går inte att göra nåt åt det. -92 var jag 23 år gammal och hörde så pass dåligt att jag fick min hörapparat. Det var en befrielse. Jag hörde inte riktigt så dåligt som jag gör nu så visst har det blivit värre med tiden. Men läkarna säger att jag inte blir helt döv iallafall. Jo om jag hade tänkt att bli plåtslagare. Men det har jag ju inte tänkt.

-95 fick jag inflammation i innerörat på vänster. Då flyttades apparaten till höger och det var tänkt att jag skulle ha ett hörselbensförankrad apparat. Det innebär att dom borrar in i skallbenet, sätter dit en titanskruv som sen ska ge ljud till en apparat som sitter på denna skruv. Jag hann ha det i en månad och den gick sönder 4 gånger under den korta tiden. När dom borrade var det en enkel lokalbedövning och hela jag kände mig som att bli attackerad av en asfaltborr och i och med att det var i huvudet ekade det grymt mycket. Efter att vi bestämde att jag inte skulle ha den där apparaten (jag var en av 24 i Sverige som hade den) fanns iallafall skruven kvar och den hade jag i 6 år tills den en sommar bara trillade av, det var en het sommardag och det blev väl så fuktigt runt hålet att den bara lossnade. Nu har jag ett hål som delvis har växt igen därbakom örat men inte helt, det syns än idag.

Jag är väldigt beroende av en hörapparat och jag får alltså ingen ny förrän på torsdag. Förjävligt att dom inte har ett ställe som man kan åka akut. Tänk om jag nu hade haft ett arbete som jag var tvungen att höra allt och alla? Hade jag då varit tvungen att sjukskriva mig? Bajs på dom alltså!



Kommentarer
Postat av: Karin

Ja, BAJS på dem !

Tycker jag var rätt dåligt faktiskt.

Förstår att det måste vara skitjobbigt. :(

Det måste ha varit jobbigt med alla ingrepp under åren också.

2010-09-14 @ 20:16:38
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback