Ungdomspiller

Vill du leva längre med ett ungdomspiller? Den ryske biokemisten professor Vladimir Skulatjev vid Universitetet i Moskva har uppfunnit ett ungdomspiller som kan förlänga livet med tiotals år, skriver Daily Mail.

Medicinen hindrar oxidationen i kroppens celler, och stoppar därmed delvis åldrandet. Professorn har i 40 år försökt komma på en lösning på detta och nu verkar han ha lyckats. Shit vad rik han kommer bli på detta om det visar sig funka.

Skulle du köpa det? Ingen skulle ju kunna gissa på varandras åldrar. Sune 82 går in på systemet och glömt körkortet hemma och får därför inte köpa nåt för hon ser ut som 17.


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Det känns som att det skulle bli lite överbefolkat på jorden om alla skulle leva kvar och aldrig åldras...

2010-09-24 @ 12:09:54
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: lovisa

ja dom kommer på allt för mkt idag tkr man:P

2010-09-24 @ 12:31:00
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Karin

Genast kom man att tänka på Pippis Krumelurpiller.

Jag vill inte bliva stur... :D

2010-09-24 @ 19:01:01
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Berita

Jag är för botemedel mot åldrandet,och jag är för aktiv barnbegränsning. Det där snacket om överbefolkning är rent befängt. Lika befängt är den dödsbejakande och reproduktionsfrämjande kristna kulturen och samhället som vi lever i. Ni som inte vill bli botade från åldrandet ni slipper om ni inte vill det,ni kan dö när ni vill. Det borde också finnas aktiv dödshjälp för er som vill åldras dö. Men vi som vill bli botade från åldrandet skall få det,utan att förståsigpåare och kristna etikfundamentalister skall lägga sig i det.
Det är inte några problem att enskilda människor får botemedel mot åldrandet och blir mycket friska och gamla och då kan bli 1000 år,utan problemet är att det föds för mycket människor på jorden.
Jag vill ha botemedel mot åldrandet,och jag vill få möjligheter att få leva och ha hälsan länge -mycket länge. Att få bli minst 200 år idag då vi nu lever på 2000-talet,borde vara en självklarhet.

Ja till botemedel mot åldrandet,och Ja till aktiv barnbegränsning!

2013-02-04 @ 15:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback