De blir utan ägg och sill på tallriken

På äldreboendet Bokeberg i Hässleholm får de boende ägg och sill på påsktallriken men bor man istället i ett sk trygghetsboende så får man det enbart om man både äter lunch och middag i matsalen annars får dom bara lax.

Ett trygghetsboende är för personer som fyllt 70 och är det fler än en i en lägenhet så räcker det med att en av dessa uppnått åldern 70. Man kan då kanske tycka att dessa personer skulle kunna laga mat själva men om man nu vill ha en mysig påskmiddag tillsammans med andra i samma ålder och därför väljer att gå till den här matsalen på äldreboendet näe då får man inga ägg på sin tallrik om man som sagt inte äter båda måltiderna. Det är ju så idiotiskt tänkt att det inte sant!

Roland Johansson som bor på äldreboendet med trygghetsboende (en av 30) tycker att det är förjävligt att det ska vara sån skillnad när man "bara" är hyresgäst.
Den ansvariga (eller oansvariga passar bättre) kostchefen Lena Widarson medger dock att Roland Johansson har en poäng.

– Vi ska ta det till oss och ska försöka ordna det till nästa år, säger hon.

Men alltså va? Hade hon inte kunnat tänka så långt redan detta år? Ja så var det ju det här med media och att det efter det ändras. Sjukt var ordet! Hade jag bott i Hässleholm så hade jag ur egen ficka köpt ett paket ägg till de drabbade plus att jag nog hade tagit ett hårdkokt ägg och stoppat upp i häcken på Lena och önskat henne Glad påsk!

 

 





Kommentarer
Postat av: Martina

Haha då hade hon nog blivit äggstra glad puckot!

2011-04-22 @ 12:43:15
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback