Den kom och den gick

Det har varit kanonväder hela påsken, sketvarmt så man har blivit bränd både här och där. Nu är det en vanlig tisdag och då verkar värmen tackat, bockat och försvunnit igen. Vad är det för jävla sätt? Är det termobrallor, dunjacka och fejkad pälsmössa som gäller idag?!

Men i och för sig så är det lite bra för då kanske det blir sommar när det ska vara sommar och kanske inte slutar lagom när barnen börjar sitt sommarlov, folk börjar sin semester eller när midsommarstången ska resas. Tänk om det är tjäle i backen, man får sitta med skidoverall och äta sill och häva i sig varm nubbe för att man inte ska frysa muttan av sig. Skulle ju i och för sig inte förvåna mig.



Jag läste förövrigt att det var sju ungdomar som försökte bryta sig in i Big Brotherhuset igår kväll bara för att träffa Gurkan. Dom klippte upp ett stängsel men sen gick larmet till produktionen. Smartass! Men säkerheten verkar ju funka efter då Rix FM:s morronzoopratare Ola Lustig tog sig ända in på gården och fick träffa Sara för att överlämna en bok.





Kommentarer
Postat av: Martina

Men kära du, inte häller du väl i dig nubben via muttan heller?! Jag menar, en nubbe värmer ju om man dricker tillräckligt många även om de är kalla haha

2011-04-26 @ 21:52:37
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback