Det går upp och ner

Igår var jag ju så glad över att äntligen ha känt både smaker och dofter. Det varade inte så länge ska tilläggas. Idag känner jag ingenting av nåt. Den där Niveamojängen trodde jag skulle mildra det röda runt näsan, javisst gjorde det det MEN det gjorde så huden torkade ut istället så nu ser jag förjävlig ut. Om jag är friskare imorgon och ska på fest, kan man med att gå i en skidmössa alternativt rånarluva tro? Det är ju det som gör att min näsa inte syns i alla fall. Sen kan jag gå ner till krogen och säga nåt i stil med: "Men va? Är det inte maskerad?!" Japp kör på det.

Fredag idag och det innebär som alltid - tvättstugan! Jag har varit där och som många andra fredagar i tvättstugan låses dörren upp till rummet där jag sitter och någon tittar in och säger typ: "Oj, jag skulle bara titta om det var upptaget här". Men vänd dig om då och glo på tavlan för helvete! Är det en låskolv i hålet den här tiden så JA det är upptaget, även om jag skulle kommit ner kl 16 så är det min tid, vi har tid till kl 17 och då ska inte en jävel sno den tiden.

Varför inte knacka på och kolla om nån öppnar och SEN låsa upp? Menar...tänk om jag nu fått tag på värsta bruttan, tagit med henne ner och visat henne hur..ja hur...hur centrifugen funkar? Eller nåt sånt. Eller om jag skulle tvätta ALLA mina kläder och står därför naken och bara väntar på att få nåt att ta på mig? Tänk! Det hade ju vart nåt i och för sig för det skulle ju skvallras om detta och ingen skulle någonsin gå in där på fredagar klockan 12-17, nåt att tänka på faktiskt.

Nu ska jag vila, helst svettas ut mina baciller som verkar trivas sketmöe hos mig, imorgon är det fest och då ska jag ta mig fan vara med, eller som en polare smsade förut: "Du hör liksom till en fest". Kanske dom känner sig trygga om dom ser mig i dimman? Eller se mig gå in i dimman, osäker på vilket.


Kommentarer
Postat av: Britt

Jag mötte en gång en kille, som tvättade alla sina kläder, i hissen på väg ner till tvättstugan. Han stod där i bara skinnjacka och skor! :O

2011-04-10 @ 15:39:29
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback