Dotterns kalas

Ja då är man hemma efter dotterns kalas. Varför måste man baka massa kakor och tårta när man fyller år? Det går lika bra med hamburgare med bröd och tillbehör, enkelt, tar inte lång tid och det är gott. Nu tog jag inte kort på det för alla vet nog hur en hamburgare ser ut va? Bra det!

Min dotters bästa kompis Julia med hennes söta dotter Wilma var med på kalaset. Dagen till ära hade hon Wilma både halsband och armband på sig, armbandet tyckte hon dock skulle vara i munnen, nom nom.

Här är dom tre bästa polarna på ett och samma kort. Det var på håret att Wilma fick tag på blomman som dottern fick av Julia, det är den hon sträcker sig efter.

Istället för tårta fick vi chokladpudding, grädde och banan, det var smaskens det!

Imorgon ska dottern jobba i grannstaden och eftersom det inte går några bussar dit tidigt så ringde jag Anneli (hon med gipset i nyår ni vet) och frågade om hon fick låna hennes bil eftersom Anneli och Ewa skulle dricka några öl ikväll och det fick hon ju.

Mina föräldrar skjutsade oss till Anneli, hon bor bara 100 meter från mig så det var ju ingen omväg. Dottern fick låna bilen och jag stannade kvar och tog en öl med töserna. Ja det var dotterns 23-åriga födelsedag det!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback