Fredagsmys

I onsdags smsade Carro mig och undrade vad jag skulle göra på lördag. Ingenting är bokat för mig den här helgen (japp en vit helg yaaaay). Barnvakt åt Josefine står nu på schemat. Jag fick välja att hämta henne i ottan på lördagsmorgonen eller ha henne över natten. Eftersom Josefine sover länge på morgonen så tyckte jag ju att det var synd att hon skulle behöva gå upp tidigt så självklart sa jag att hon kunde gå iväg till mig när hon vaknade. Vadå hon fyller ju snart tre! Det borde hon ju klara eller hur?! Precis!

Näe okej, jag ska hämta henne runt 17. Jag har tvättstugan idag och det blir lite krångligt att hämta tvätten och ha Josefine i släptåg samtidigt.

Det ska bli kul. Vi ska rita, vi (läs Josefine) ska riva ut hela mitt köksskåp och leka att hon lagar mat, vi ska titta på teve och jaga katter (läs Josefine även här). Sen slutar det med att jag tittar på Josefine i soffan då hon slutat att prata och hon somnat sittande runt 20-21.

Imorgon får vi se vad vi ska hitta på. Min videofunktion på mobilen funkar tyvärr inte annars hade jag ju som vanligt filmat henne men kort blir det var så säkra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback