Gratis mat

Så var det återigen en tävling från bloggtävlingen.se för mig. Kul! Denna gång kan man vinna en matkasse.

Jag har fantasi i vanliga fall men när det gäller mat så verkar min hjärna inte alls fungera. Det blir trista middagar som korv, en sketen köttbit eller bacon. Jag är ju ett fetto så jag borde ju äta lite nyttigare men det är ju frukstansvärt tråkigt att äta sånt. Varför måste alltid onyttig mat vara det som är godast? Det var i alla fall så jag tänkte innan jag testade på metoden LCHF. Men med min ekonomi höll det inte i längden att äta sånt som tillhör den metoden och jag blir ju inte direkt mätt av att äta lite grann så jag sket helt enkelt i det då jag märkte att det var dyrare.

Jag som ingen bil har, har trasig rygg (får inte lyfta mer än 5 kg) och har dålig ekonomi testade på att få mat hemkört, inte bara få det hem utan packat. Det var som himlen öppnade sig och hörde massa änglaspel, ostämda fioler och annat krafs men skitsamma! Det var hur gott som helst, recept fanns med och det stod exakt hur man skulle göra, helt perfekt för en dummie som mig.

Min kyl och frys har nog aldrig varit så välfyllda som den gången.


Istället för att leta järnet själv på nätet efter såna här sidor så har Matkasse samlat ihop alla dessa sidor. Skitbra eller hur?! Visst vill ni testa själva nu va? Ja men dåså, gå in och kolla och det är på stubinen!


Eftersom det var från Linas matkasse jag fick maten från förra gången så väljer jag därför Middagsfrid den här gången, ja om jag vinner alltså!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback