Lampor

Jag har nu bott här i min lägenhet i 1 år och på det året har min lilla katt tyckt att två av mina bordslampor varit så fula att hon helt enkelt puttat ner dem från sin plats, klappat i tassarna när hon sett dem gå i kras på parkettgolvet, gömt sig fort som sjutton när hon hört mig komma och sen se så där oskyldig ut som bara hon kan när jag väl hittar henne. Den ena lampan var lampskärmen gjord av frostat glas och den andra var foten gjord av keramik, det föll inte damen i smaken alls. Det kan vara för att hon gillar när det är lite mörkare i vardagsrummet, är lite osäker där men JAG vill ha det ljusare så man slipper ha pannlampa för att vara säker på att inte trampa på nån kattleksak som dessutom piper och man skräms halvt ihjäl.

Jag är ju en fattig flata, inte bara det, jag är arbetslös, går på aktivitetsstöd med 65 % och just lampor är ju inte prio ett när det är mat man måste äta för att kunna överleva, hade man kunnat äta glödlampor så hade jag kunnat vara självlysande men nu är det inte så, jag har inte råd att köpa lampor, lampor som katten dessutom tycker om och som kan tänka sig få vara kvar på sina platser...HELA! Därför är jag nu med i en bloggtävling för att kanske just vara den som vinner, hoppas att juryn finner detta inlägg helt lysande.



Kommentarer
Postat av: Malin

Är det inte förresten här i dagarna du fyller år? Har för en tid sedan satt ut en efterlysning i min blogg efter din nya adress. :P

2011-04-19 @ 11:44:53
URL: http://dahlian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback