Mitt i veckan

Ja då är vi där igen då, dagen mitt i veckan, lilla pattarklappardagen. Veckorna går fort och snart är det jul. Igår skrev jag på Facebook "Undrar vad man ska ha för julgransglitter i år", det var bara en som kommenterade, men inte att jag var knäpp som tänkte på det nu utan han skrev att jag skulle ha regnbågsfärgat glitter, såklart! Han är bög så självklart tänkte han på sånt. Undrar om det finns sånt glitter? Det borde finnas i varje homosexuells julgran i såfall.

Kruxet är att jag inte haft julgran på många år, ja efter att ha haft min första katt i toppen på granen och den tippade. Nu har jag två katter och jag vill ogärna att dom ska agera Piff och Puff.

När man har så lite pengar att röra sig med som jag så räknar man dagarna till nästa gång man får pengar och varje dag som det dröjer är en pina. Jag brukar få pengar den 24e, den här månaden är det påsk och då får vi vänta två dagar längre. Det suger getarsle ska jag be och tala om. Inga pengar på hela påsk och sen ska nog säkert dottern ha sitt kalas innan också, det suger ju elefantbak bara det.

Jag vill ha ett jobb nu! Jag vill ha flera tusen över när jag betalt räkningarna och jag vill kunna köpa nåt jävla klädesplagg. Behöver en ny vårjacka och nya jeans!

Jaja, min tid kommer väl nångång.


Kommentarer
Postat av: airaM

Tyvärr lever man efter sina tillgångar, så man har inte "flera tusen" över när alla räkningar är betalda. Jag har fått leva på lånade pengar sedan en vecka efter löning. =/ Men klart att det blir lättare!

2011-04-13 @ 15:22:23
URL: http://metrobloggen.se/somenoppenblogg
Postat av: Britt

Välj då inte att arbeta inom omsorgen...för då blir det inte många tusen över även om du arbetar heltid...fast det är ju bättre än att inte ha några tusen alls.



Jag håller tummarna för att det här är året du får dig ett arbete och att du då har råd med det regnbågsfärgade glittret till jul. Men vi dansar väl runt sommarens fallossymbol innan vi dansar runt vinterns? Varför håller vi på och dansar runt fallossymboler hela tiden, föresten?

2011-04-16 @ 11:40:55
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback