PPM

Jag måste erkänna att jag har fruktansvärt dålig koll på det här med pensionsparande. För några månader sen fick jag hem det orange kuvertet.

Det hamnade i en låda helt oöppnad, tills nu när jag nu skulle skriva en artikel om det hela. I kuvertet låg det några papper med siffror på. Ja jag antar att det är mitt pensionssparande då. Var dom kommer ifrån eller hur det blivit just det sparandet och om det stämmer har jag ingen aning om. Däremot vet jag bestämt att jag inte har sparat något till pensionen för egen maskin. Jag har inga pengar att lägga undan så jag hoppas ju att när den dagen kommer då jag bara ska gå hemma och rulla tummarna och min titel är pensionär att det finns pengar annars får jag väl äta kattmat, rota runt i papperskorgar, tigga plastflaskor från grannar och företag.

Varför mitt intresse är så svagt för det här? Ja, jag antar att jag inte orkar tänka på pensionen. Får jag nu ett jobb så kommer jag nog att försöka spara åtminstone lite till pensionen.

Hur trist det än nu må vara med det här så kanske jag kommer att läsa på. Är du kunnig? Vill du läsa mer om hur du går till väga? Sparar du i en premiepension? Här kan du gå in och läsa lite mer om det hela. Det har jag gjort. Gör det du också vet ja!






Kommentarer
Postat av: Britt

Måste tyvärr erkänna att jag inte har riktig koll på hur mycket jag får allt som allt den dag jag går i pension. Kanske skulle kolla det...det är ju bara 19 år kvar, om man fortfarande får gå vid 65 års ålder då jag är så gammal.

2011-04-05 @ 21:53:41
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback