Så underbart ute!

Jag och Ewa kom just in efter en promenad i solen och jösses vad skönt det är ute nu, nästan så jag ångrade att jag inte tog på mig långshortsen och bara hade t-shirt. Det har hänt en hel del med vår natur på kort tid.

Ja med mig också i och för sig men skit i det nu, nu ska det bli blommor och buskar resten av korten.

När jag satt och väntade på att Ewa skulle komma och möta upp mig så satte jag mig vid lekparken och såg detta på buskarna!



När vi hade gått en bit så hittade vi detta i en rabatt, påskliljor som snart står i full blom!




Ewa vrålade till när vi trodde vi hade sett mer påskliljor, "det är ju fan inte påskliljor..det är tulpaner!" Mycket riktigt.




Utanför ett servicehem (nej vi ställde oss inte i kö där) hittade vi en buske med dessa blommor på. "Det är ju såna där Rhode..Rhodedr..rhodedentr..äsch det är det nog inte". Någon som vet vad detta är för buske?


Vi satt utanför Ewas trapp och ville nästan inte gå in. Det är helt underbart väder! Är det likadant hela veckan så är det jag som sitter på hennes balkong det är en sak som är säker, inget tak och inga väggar och hoppas på mycket sol!



Kommentarer
Postat av: jufsrufset

wow! Har det gått så fort redan, så lär det ju vara höst den 2a juni...-s- =/



2011-04-17 @ 15:09:46
Postat av: Sune...the girl

Sv till jufsrufset: Haha nääe fan heller, här har vi sommar till i början i september, det är ju annat än vad ni har däruppe i norrland ;)

2011-04-17 @ 15:11:08
Postat av: Britt

Här har det varit soligt och oerhört varmt, men storm. Vi saknar den stilla brisen. Kan ni inte lämna tillbaka den till oss? så vi också kan njuta av solen och värmen ;D

2011-04-17 @ 17:23:33
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback