Vad less jag blir!

Jag hade ätit, ja nåt jag rörde ihop som smakade lite som babianstjärt faktiskt, det var viltmästarskav, skoskav eller va fan det nu hette, stekt ris, kantareller, purjolök och passerade tomater. Hur jag tänkte där vet jag inte riktigt, det gick ner men det är inget jag tänker laga igen helt klart.

När jag gick ut till köket för att diska upp det hörde jag ett kras och att det blev något mörkare i vardagsrummet. Jag gick in och vad fick jag se?! En bordslampa som låg på golvet, var den hel? NEJ den var i tusen bitar och såg jag Nogger någonstans? NEJ. Hon låg på stolen bredvid en stund innan och Iza låg i sängen i sovrummet så jag visste mycket väl vem det var som var skyldig till detta. Ja men vadå, det är ju bara en lampa tänker ni, nej det är inte bara en lampa, det är en gammal lampa som säkert är 30 år gammal eller nåt! Antingen ska jag inte ha några lampor eller också ska alla vara i plast hädanefter!

Jag drog fram soffan, ut sprang Nogger, tittade bakåt och sprang ännu mer. Hon visste mycket väl att hon hade gjort fel, jag har sagt till henne förut om den lampan så hon vet att hon inte får röra den, lyssnade hon på mig? NEJ inte ett skit! Jag hämtade citronsprayen och sprutade i hennes närhet, hon gillar inte citron. Måste jag binda fast en jävla citron på alla ömtåliga saker nu eller?  Jag kommer bli idiotförklarad!

Blir så less, vill inte vara Noggers matte just idag, kanske inte imorgon heller, kan hända att jag lägger henne i en låda och skriver "Till Mora" på!



Kommentarer
Postat av: åsa

Citronspray skrev du i bloggen...

Får man fråga, va sjutton du sprayar med då?

Är det citron/vatten och gör man det för att de inte gillar just kombinationen och kan man på så vis rädda en ny soffa från att bli sönderklöst?

Vår Elvis (1 år idag) kommer inspringande (ja, han är utekatt sen ett par månader)och gör sina behov på lådan och innan han går ut igen så passar han på att "kloa" lite på vår soffa...Jag blir VANSINNIG!!!

"Fick" Elvis utav dottern efter att det blivit slut mellan henne och hennes flickvän och bara tre veckor innan så hade vi köpt en ny soffa, hade vi vetat då, att vi skulle bli kattägare så hade vi aldrig ens tänkt tanken på en ny soffa...Det är ju inte billigt...om man så säger...

Därför är jag intresserad utav alla råd som finns!

Ha dé!

2011-04-15 @ 22:21:06
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: Martina

Men Sune du får väl hänga små söta doftgranar med citrondoft på väl valda ställen!

(det finns ju faktiskt sådana nuförtiden som har andra former än granar till och med :-)

2011-04-15 @ 23:44:15
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Britt

Jag hade valt att leva utan katt.

2011-04-16 @ 20:26:44
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback