Varmt ute

Ja nu är verkligen våren här. Jag hörde att det skulle bli regn idag, den har vi inte sett till idag i alla fall. Solen skiner för fullt och det är varmt ute idag också.

Jag och Ewa gick på stan för hon skulle ha tag på presentpapper för imorgon fyller hennes yngste son år och det passar sig inte med blommor, fjärilar och annat tjafs så därför gick vi ner till stan. Vi gick runt lite i affärer också för Ewa skulle ha tag på nåt läderarmband. Jag hittade nåt jag också.

En röd jättefin väska med rosor på och Ewa tyckte jag skulle ha den där tjofräset som nog ska sitta på låret men Ewa satte det på mitt huvud istället. Så otroligt hett så nu jävlar ska jag la inte vara singel länge till antar jag, eller vad tror ni?


Kommentarer
Postat av: Martina

Jag tror snarare det skulle vara det där söta leendet som gjorde susen haha.

Du blev så gullig så!

2011-04-12 @ 12:59:08
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Näääk

Haha, riktigt snyggt hörru! :) Vart var ni och handla? kram

Postat av: Sarah

Hehehe jisses sicken donna,hahaha!!!Mmmm,kände mig träffad ang vädret där...mmmeeeen enligt SMHI skulle det regna idag.Sen kl 07.00 har solen skinit hemma,så jag tvättade alla fönster på in åh utsidan,börjat småpacka inför resan till helgen,handlat godsaker,lagat ugnsgratinerade laxfileé med pressad potatis och fisksås,efterrätt GLASS,hihi...kram

2011-04-12 @ 13:53:53
Postat av: Sune...the girl

Sv till Näääk: Vad är det där för länk du kommenterat med? Bara en bild ju. Är det du? s. Detta var på Lindex, intresserad eller? ;)



Sv till Sarah: Haha jaaa så fel du hade ;)Är du verkligen sjuk eftersom du gjort allt det där? ;) Kram

2011-04-12 @ 14:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback