Vilken jävla natt!

Det tog tid innan jag somnade. Antingen så rann näsan eller också var den så täppt att jag såg ut som en fisk på land som kippade efter luft.

Jag vaknade flera gånger i natt, somnade om, vaknade av att jag badade i svett, somnade om, vaknade av att höger näsborre rann, torkade lite, somnade om, vaknade av att jag frös som en gnu, tog täcket mer om mig, vaknade av att jag svettades igen, tog av mig kläderna, vaknade av att näsan rann osv. Ja så där höll det på hela natten. Idag är jag helt slut som människa. Vaknade med ont i halsen igen, näsan var öm och hela huvudet fullt med sten kändes det som.

Jag hittar inte min termometer men jag känner att jag har feber. Ingen hit alls. Får se om det blir nån fest på lördag. Ewa känner sig också dålig, vi får hålla det öppet så länge men jag hoppas ju innerligt att det här har försvunnit innan lördag.

Fördelen med att vara sjuk och superförkyld är att man inte känner för att äta. Jag åt lite igår men det smakade ingenting alls. Jag ska nog skita i att äta idag och bara dricka, kan hända att jag går ner nåt kilo eller två då.

Ja det här är vad jag orkar skriva idag, kanske återkommer senare med ett annat meningslöst inlägg.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback